Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ο Περετζούκας εξηγεί γιατί φέτος οι Αμαζόνες δεν θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα

Ο πρόεδρος της ομάδας ΑΜΑΖΟΝΕΣ Θεσπρωτίας, Σωτήρης Περετζούκας, με επιστολή του στο periodikostep.gr εξηγεί τους λόγους που η γυναικεία ομάδα δεν θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής κατηγορίας.

Το βασικό πρόβλημα είναι το οικονομικό καθώς οι πόροι της ομάδας είναι ελάχιστοι και τα έξοδα πάρα πολλά. Σε αυτό ήρθε να προστεθεί και το πρόστιμο από την ΕΠΟ για μη συμμετοχή σε έναν αγώνα στο προηγούμενο πρωτάθλημα και η ομάδα βρέθηκε σε αδιέξοδο.

Μάλιστα, όπως επισημαίνει ο πρόεδρος της ομάδας, ζήτησε να υπάρξει κάποιος διακανονισμός αλλά απορρίφθηκε το αίτημα του.

Η αλήθεια είναι ότι το γυναικείο ποδόσφαιρο δεν έχει την αίγλη του αντρικού, αλλά είναι κρίμα μία ομάδα, η πρώτη στην Θεσπρωτία να μην μπορεί να σταθεί οικονομικά. Οι Αμαζόνες χάρισαν όμορφες στιγμές με τις επιτυχίες τους και έδωσαν την ευκαιρία σε πολλά κορίτσια να αγωνιστούν σε ένα άθλημα που δεν υπάρχει η δυνατότητα των επιλογών αφού λίγες είναι οι γυναικείες ομάδες. Μακάρι να βρεθεί ο τρόπος οι ΑΜΑΖΟΝΕΣ να λύσουν το πρόβλημα τους και να συνεχίσουν να αγωνίζονται.

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την επιστολή του προέδρου των ΑΜΑΖΟΝΩΝ: