Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ο Μάριος Κάτσης για την 28η Οκτωβρίου

Μήνυμα του Μάριου Κάτση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Σήμερα είναι ημέρα γιορτής για την πατρίδα μας. Τιμούμε όλους εκείνους τους ανθρώπους που τον Οκτώβρη του 1940, σήκωσαν στους ώμους τους το βάρος της ελπίδας ολόκληρου του ελεύθερου κόσμου, πολεμώντας απέναντι στις αήττητες έως τότε δυνάμεις του άξονα.

Με τη νίκη στα βουνά της Αλβανίας η οποία ποτίστηκε από το αίμα των στρατιωτών μας, αλλά και με τον σκληρό και άνισο αγώνα της Εθνικής Αντίστασης κατά τη διάρκεια της κατοχής, αποδείχθηκε περίτρανα ότι κανένας εχθρός δεν είναι ικανός να σταματήσει έναν λαό που διψά για την Ελευθερία του. Οι φρικαλεότητες του φασισμού και του ναζισμού δεν κατάφεραν να λυγίσουν το φρόνημα των Ελλήνων.

Μέσα στην πολυεπίπεδη κρίση που βιώνουμε σήμερα, αλλά και σε ένα περιβάλλον διεθνούς αστάθειας, πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση ώστε να διαφυλάξουμε τις ιστορικές παρακαταθήκες που μας άφησαν οι πρόγονοι μας. Η Ελευθερία, η Δημοκρατία, και η Κοινωνική Δικαιοσύνη, δεν είναι κούφιες έννοιες, αλλά αποτελούν το νήμα που μας συνδέει με το παρελθόν μας, και ταυτόχρονα είναι ο δρόμος που θα μας οδηγήσει στο αύριο.

Χρόνια πολλά!