Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ο Κάτσης φέρνει στην βουλή το θέμα των μονάδων ηλεκτρικής παραγωγής

Αντιδρούν οι κάτοικοι Ζερβοχωρίου, Προδρομίου, Χόϊκας και Γλυκής, στην εγκατάσταση δύο μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην περιοχή – Στη Βουλή το θέμα από τον Μ. Κάτση

Αναφορά κατέθεσε ο βουλευτής Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης, προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, σχετικά με τις ανησυχίες και τις αντιδράσεις των κατοίκων αλλά και προέδρων των τοπικών κοινοτήτων του Ζερβοχωρίου, του Προδρομίου, της Χόϊκας και της Γλυκής,  του Δήμου Σουλίου, για την επικείμενη εγκατάσταση δύο μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην περιοχή.

Στην αναφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, επισυνάπτεται υπόμνημα των κατοίκων και των προέδρων των εν λόγω τοπικών κοινοτήτων, προς τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, με το οποίο εκφράζουν την αντίθεση τους στην επικείμενη εγκατάσταση των δύο μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιομάζα, δίπλα ακριβώς από τον οικισμό της Χόικας και του Ζερβοχωρίου αντίστοιχα. Στο υπόμνημα τίθεται μία σειρά ερωτημάτων, που απαιτούν απαντήσεις από τους αρμόδιους φορείς.