Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ο Θεσπρωτός ευχαριστεί Ξάνθη και αστυνομία

Ευχαριστίες του Δ.Σ. της ΠΑΕ Θεσπρωτός προς τη διοίκηση του Α.Ο. Ξάνθης και την διεύθυνση Αστυνομίας της ακριτικής πόλης

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ 2019 εκφράζει τις ευχαριστίες του τόσο προς τη διοίκηση του Α.Ο. Ξάνθης για την άψογη φιλοξενία που έτυχε η αποστολή της ομάδας στον κυριακάτικο αγώνα, όσο και προς την διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης για τη σημαντική συνδρομή της στην ομαλή διεξαγωγή της συνάντησης.

Στο αγωνιστικό μέρος στην ομάδα της Ηγουμενίτσας επικρατεί αρκετή ικανοποίηση για την εμφάνιση στο Xanthi FC Arena, παρά την ήττα με 1-0. 

Οι πολλές και σημαντικές απουσίες λόγω τραυματισμών αλλά και δύο κρουσμάτων Covid-19 που έπληξαν, παραμονή του αγώνα, τον Θεσπρωτό, αύξησαν τον βαθμό δυσκολίας απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο.

Παρόλα αυτά η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, δημιούργησε δύο –τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα και οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν έδειξαν ότι έχουν δυνατότητες να βοηθήσουν και να προσφέρουν περισσότερα στη συνέχεια.

Η προετοιμασία του Θεσπρωτού εν όψει του εντός έδρας αγώνα με την Καβάλα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Betsson Super League 2, άρχισε σήμερα με χαλαρό πρόγραμμα προπόνησης και αποθεραπείας για τους τραυματίες. Υπενθυμίζουμε ότι την ερχόμενη Τετάρτη θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2 κατά την οποία η ομάδα της Ηγουμενίτσας θα έχει ρεπό. 

Εντός της εβδομάδας και ανάλογα με την πορεία της αποθεραπείας τους, θα αποφασιστεί ποιοι από τους ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών θα τεθούν στη διάθεση του Ελληνοαργεντίνου τεχνικού για το ματς με την Καβάλα. Οι δύο ποδοσφαιριστές που ανιχνεύτηκαν θετικοί στην Covid-19, ακολουθούν πιστά τις ιατρικές οδηγίες.