Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ο Γιάννης Χαρούλης χάρισε 4 όργανα στο Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου

Ο Γιάννης Χαρούλης, πάντα με ευαισθησίες και καλοσύνη, αφού μάζεψε τις ελιές και έκανε λάδι, το πούλησε και με τα χρήματα αυτά αποφάσισε να αγοράσει όργανα για το Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου.

Το γεγονός έγινε γνωστό από τις ευχαριστίες της διευθύντριας μέσω της σελίδας του σχολείου, κ. Μαριάννας Χαίτα. Η διευθύντρια γράφει ότι επικοινώνησαν συνεργάτες του σπουδαίου καλλιτέχνη και την ρώτησαν τι χρειάζεται το σχολείο και απάντησε ότι χρειάζονται 3 ταμπουράδες και 1 ασκομαντούρα.

Την επόμενη κιόλας μέρα ο Γιάννης Χαρούλης πήγε στο Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου και δώρισε αυτά τα όργανα και υποσχέθηκε ότι θα πάει ξανά στο σχολείο για να συνομιλήσει με μαθητές και καθηγητές.

Η διευθύντρια του Μουσικού Γυμνασίου Λασιθίου εκτός των άλλων έγραψε:

“Όταν ξαφνικά λαμβάνεις χθες το πρωί τηλεφώνημα από δύο συνεργάτιδες του  Γιάννη Χαρουλη, που σε ρωτούν τι μουσικά όργανα θα θέλαμε να μας φέρει ο ίδιος προσωπικά και τους λες 3 ταμπουράδες και μια ασκομαντούρα και σήμερα το πρωί τα έχει ήδη αγοράσει… Αλλά με τα χρήματα που έβγαλε από το λάδι του, ραβδίζοντας τις ελιές με την γλυκύτατη Κατερίνα!

Και ξαφνικά βλέπεις και μπαίνουν στο προαύλιο  του σχολείου μας, μεταφέροντας τα 4 αυτά μουσικά όργανα, δύο φωτεινά και χαρούμενα χαμόγελα, δύο εγκάρδιες χειραψίες, μάτια ζωντανά και γεμάτα χαρά, πείτε μου, πώς γίνεται να μην τρελαθούν και τα κοπέλια μας και όλοι εμείς στο Μουσικό Γυμνάσιο!

Μεγάλη η χαρά και η τιμή να υποδεχτούμε σήμερα έναν υπέροχο καλλιτέχνη που ταξιδεύει το μυαλό και την ψυχή μας , κάθε φορά που τον ακούμε, έναν απέριττο άνθρωπο που αγαπά τον τόπο του, την τέχνη του και τα κοπέλια! Γιάννης Χαρούλης, η απλότητα και η αμεσότητά σου μας κέρδισε όλους στο σχολείο!”