Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ορκωμοσία υπαλλήλων του Βοήθεια στο σπίτι στον δήμο Ηγουμενίτσας

Ορκωμοσία μονίμων υπαλλήλων

Στο γραφείο του Δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλου, πραγματοποιήθηκε σήμερα η ορκωμοσία 23 υπαλλήλων που εντάσσονται πλέον στο μόνιμο προσωπικό του Δήμου Ηγουμενίτσας, 21  εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», 1 Πολιτικού Μηχανικού και 1 Συνοδού Απορριμματοφόρου.

Η ορκωμοσία έγινε από τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας, ο οποίος  αφού καλωσόρισε και επίσημα το μόνιμο πλέον προσωπικό, τους ευχήθηκε καλή και παραγωγική νέα θητεία με υγεία, δύναμη και καλή συνεργασία. Όσον αφορά στους εργαζόμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» ο Δήμαρχος ανέφερε τα εξής:

«Είναι μια ιδιαίτερη μέρα η σημερινή, καθώς λαμβάνει τέλος  η αγωνία πολλών χρόνων για τους συγκεκριμένους εργαζόμενους, μετά την τοποθέτησή τους σε οργανικές θέσεις του Δήμου μας. Το Προσωπικό του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», σε όλο τον εργασιακό του βίο, προσέφερε τις πολύτιμες υπηρεσίες του για διάστημα μεγαλύτερο των είκοσι (20) χρόνων, εξυπηρετώντας αποτελεσματικά ηλικιωμένους, άτομα με ειδικές ανάγκες και άλλες ευάλωτες ομάδες της περιοχής μας. Χαίρομαι λοιπόν ιδιαιτέρως καθώς ο πολυετής αγώνας των εν λόγω εργαζομένων αλλά και του Δήμου που στάθηκε δίπλα τους, επιτέλους δικαιώνεται, προσφέροντας την οριστική λύση, που επιπλέον διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του Προγράμματος και ενισχύει την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας. Καλωσορίζω τους υπαλλήλους στις νέες τους θέσεις και τους εύχομαι να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο το σπουδαίο έργο που επιτελούν.»