Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στην Θεσπρωτία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ

Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο Νομό Θεσπρωτίας  για τις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές απαρτίζεται από νεαρούς συντρόφους, αλλά με αρκετά χρόνια και πλούσια δράση στο εργατικό-λαϊκό κίνημα και στο Κόμμα.

Οι σημερινοί υποψήφιοι βουλευτές, με μαχητικότητα, και πολλές φορές χωρίς να υπολογίζουν θυσίες, από το πόστο του ο καθένας και το μαζικό του φορέα, όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν δίπλα σε κάθε λαϊκό πρόβλημα, ήταν μπροστά στους εργατικούς και λαϊκούς αγώνες του νομού μας.

Όλοι τους, μαζί και με δεκάδες άλλους πρωτοπόρους αγωνιστές έδωσαν  μάχες μικρές και μεγάλες αναδεικνύοντας οξυμένα λαϊκά προβλήματα του νομού μας.

Γι’ αυτό, άλλωστε, οι εργαζόμενοι και ο λαός της Θεσπρωτίας τους ξέρουν με το μικρό τους όνομα.

Οι υποψήφιοι με το ΚΚΕ δεν χρειάζεται να συστηθούν, συστήνονται καθημερινά με την πρωτοπόρα στάση τους, τη συμμετοχή τους στις αγωνίες του λαού μας, αλλά και τη μάχη που δίνουν για να βελτιωθεί η ζωή της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων.

Οι υποψήφιοι βουλευτές είναι:

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΥΣΗΙΔΑ 32 ετών φιλόλογος μέλος του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας, μέλος της ΤΕ Θεσπρωτίας του ΚΚΕ

ΔΗΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 32 ετών αστροφυσικός γραμματέας του Εμποροβιοτεχνικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας, μέλος του Δ.Σ. της ΟΕΒΣΔΕΝ, μέλος  της ΤΕ Θεσπρωτίας του ΚΚΕ.

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ 35 ετών γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας, Πρόεδρος του συνδικάτου γάλακτος τροφίμων και ιχθυοκαλλιεργειών νομού Θεσπρωτίας.

Οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι, παλαιότεροι σύντροφοι με αρκετά  χρόνια εμπειρίας  στην Τοπική Διοίκηση, είναι:

ΔΗΜΑΣ ΔΩΡΗΣ μέλος του ΔΣ συνταξιούχων του ΟΑΕΕ νομού Θεσπρωτίας και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με την ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ στον δήμο ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

ΚΟΥΤΣΗΣ ΗΛΙΑΣ οικονομολόγος, μέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας και εκλεγμένος δημοτικός  σύμβουλος με την ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ στον δήμο ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ

ΡΕΓΚΑΣ ΛΑΕΡΤΗΣ μέλος της ΕΠ Ηπείρου-Κέρκυρας-Λευκάδας του ΚΚΕ και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με την ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ στον δήμο ΦΙΛΙΑΤΩΝ

Σας καλούμε να ενισχύσετε τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια του ΚΚΕ τόσο στην βουλή όσο και την τοπική διοίκηση. Η συμπόρευση με το ΚΚΕ στον αγώνα αλλά και στις εκλογές είναι η μόνη σίγουρη λύση για να δώσει ο Λαός τις μάχες  του από καλύτερες θέσεις. Γιατί το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που συμπαραστάθηκε ενεργά στους αγώνες του για επιβίωση, έδωσε μάχη εντός και εκτός Βουλής για λαϊκά τα συμφέροντά. Εκεί θα καταθέσει το ΚΚΕ και κάθε ψήφο που θα πάρει στις εκλογές που έρχονται, φωτίζοντας με την πολιτική του πρόταση τον άλλο δρόμο ανάπτυξης, που θα έχει σκοπό την εξυπηρέτηση των λαϊκών αναγκών και όχι την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων.