Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Νικόλας Κάτσιος στο δημοτικό συμβούλιο: απίστευτη κακοδιαχείριση από τον δήμο Σουλίου

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο δήμου Σουλίου για τον προϋπολογισμό του δήμου ο οποίος και ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία.

Αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι απουσίαζαν ενώ από τους προέδρους των κοινοτήτων μόνο ο πρόεδρος της ΤΚ Παραμυθιάς ήταν παρών. Η συζήτηση δεν είχε ιδιαίτερες εκπλήξεις, από την πλευρά της δημοτικής αρχής εκδηλώθηκε ικανοποίηση και για τα πεπραγμένα και για τις προβλέψεις για το επόμενο έτος ενώ από την μείζονα αντιπολίτευση εκφράστηκαν οι αμφιβολίες για το κατά πόσο τελικά θα εκτελεσθεί το σύνολο των προβλεπόμενων έργων.

Εντύπωση προκάλεσε η θέση του Νικόλα Κάτσιου σε σχέση με το μεγάλο έλλειμμα στην ύδρευση όπου κατηγόρησε την δημοτική αρχή για κακοδιαχείριση με τις πολλές απευθείας αναθέσεις που ναι μεν είναι νόμιμες αλλά δεν είναι συμφέρουσες για τον δήμο.

Συγκεκριμένα ο Νικόλας Κάτσιος είπε:

“…τα έξοδα για την ύδρευση από 400 έγιναν 700. Θέλετε να ανοίξουμε την συζήτηση πως έγιναν 700; Έγιναν από απίστευτη κακοδιαχείριση απευθείας αναθέσεων, νόμιμων, το δίνει το δικαίωμα ο νόμος και βαράτε βιολιτζήδες τα όργανα. Και σε συγκεκριμένα χωριά που έχουμε πρόβλημα έχουν αλλαχθεί και έχουν αλλαχθεί οι σωλήνες, τους έχουμε χρυσοπληρώσει, νόμιμα; νόμιμα, δεν φτιάχνω εγώ τους νόμους”

Για τεχνικούς λόγους (μια αστοχία στην λήψη μέρους της συνεδρίασης) δεν μας επιτρέπει να ανεβάσουμε το βίντεο της συνεδρίασης για να μην αδικήσουμε τους ομιλητές που ήταν στο χρόνο της αστοχίας.