Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Μ. Κάτσης: Η κυβέρνηση άρον-άρον και εν κρυπτώ τελειώνει με το ξεπούλημα του ΟΛΗΓ 

Μ.Κάτσης: Η κυβέρνηση σε αποδρομή σπεύδει άρον-άρον και εν κρυπτώ να τελειώνει με το ξεπούλημα του ΟΛΗΓ 


Λίγο πριν τις εκλογές και ενώ η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι σε αποδρομή και το γνωρίζει, σπεύδει άρον-άρον να τελειώσει τα προεκλογικά της deals όπως το ξεπούλημα του ΟΛΗΓ και των ασημικών του. 

Ύστερα από μια τετραετία ανέξοδων υποσχέσεων και κοροϊδίας και αφού δεν έκαναν τίποτα επί της ουσίας από τα πάγια αιτήματα της τοπικής κοινωνίας και των φορέων της, σπεύδουν να ολοκληρώσουν την μεταβίβαση των μετοχών στον ιδιώτη αγοραστή για να δημιουργήσουν τετελεσμένα και μη αναστρέψιμα γεγονότα τόσο για την επόμενη κυβέρνηση όσο και για τους επόμενους αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η σπουδή τους αυτή μάλιστα γίνεται εν κρυπτώ από την τοπική κοινωνία και τους φορείς της, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η σύμβαση παραχώρησης και το τι τελικά πωλείται και με ποιους όρους, χωρίς να γνωρίζουμε σε τι επενδύσεις και σε τι υποχρεώσεις δεσμεύεται ο ιδιώτης και χωρίς να  έχει επιλυθεί ουσιαστικά κανένα ζήτημα για τη χερσαία ζώνη και την απόδοσή της στους Δήμους ώστε να τη διαχειριστούν προς όφελος των πολιτών.

Είναι ώρα ευθύνης για όλους/ες μας καθώς βρισκόμαστε μπροστά σε αποφάσεις που θα επηρεάσουν το μέλλον μας για τα επόμενα πολλά χρόνια. Οφείλουν όλοι οι φορείς και η τοπική κοινωνία να ενημερωθούν αρμοδίως και να τοποθετηθούν δημοσίως για τις εξελίξεις που ετοιμάζει για εμάς, χωρίς εμάς η πιο αδίστακτη και επικίνδυνη κυβέρνηση που γνώρισε η χώρα.