Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Μπούκαρε από το μπαλκόνι στο σπίτι του πεθερού του και του έσπασε τα δόντια

Ένας 43χρονος στην περιοχή του Βόλου ήταν κατηγορούμενος και δικάστηκε έπειτα από καταγγελία του 67χρονου πεθερού του. Ο 43χρονος ήταν σε διάσταση με την κόρη του 67χρονου και στις 22 Απριλίου του 2020 πήγε το βράδυ στο σπίτι του πεθερού του και αντί να χτυπήσει το κουδούνι μπήκε από την μπαλκονόπορτα παραβιάζοντας την.

Ο 67χρονος του είπε ότι η κόρη του δεν ήταν εκεί και δεν ήθελε να τον δει και κάλεσε την αστυνομία. Ο 43χρονος τότε επιτέθηκε στον 67χρονο και με μια κουτουλιά στο πρόσωπο του έσπασε τα δόντια και του έσχισε το άνω χείλος του και στην συνέχεια έφυγε.

Ο 43χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε πως ο ίδιος ο πεθερός του τον πήρε τηλέφωνο και τον προσκάλεσε σπίτι του για να μιλήσουν. Βέβαια είπε ότι υπήρξε κάποια ένταση αλλά για το τραύμα ισχυρίστηκε ότι ο 67χρονος έσπασε το δόντι του μόνος του καθώς παραπάτησε και έπεσε στο τραπέζι του σαλονιού.

Το δικαστήριο όμως τον έκρινε ένοχο για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή.