Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Με μεγάλη επιτυχία η επίδειξη μόδας που διοργάνωσε ο εμπορικός σύλλογος Παραμυθιάς (βίντεο + 243 φωτό)

Με μεγάλη επιτυχία η επίδειξη μόδας που διοργάνωσε ο εμπορικός σύλλογος Παραμυθιάς
Μια πρωτοπόρα ιδέα για την Παραμυθιά πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο κέντρο Μέγαρο, η επίδειξη μόδας με προϊόντα από τα καταστήματα της πόλης. Η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά και το θερμό χειροκρότημα δεν έλειψε προς τα μοντέλα, μικρά και μεγάλα, που παρουσίασαν ρούχα, παπούτσια, γυαλιά, εσώρουχα, νυφικά….
Ενδιάμεσα είχαμε και τα χορευτικά ενώ εδέσματα υπήρχαν ως προσφορές από ντόπιες επιχειρήσεις. Παράλληλα άλλες επιχειρήσεις της Παραμυθιάς παρουσίασαν εκτός σκηνής τα δικά τους προϊόντα. Ήταν μια όμορφη βραδιά που εντυπωσίασε και που βάζει τα θεμέλια για νέες ιδέες καθώς αυτή η πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Παραμυθιάς στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Στην επίδειξη βρέθηκε και εκπρόσωπος της Κιβωτού του Κόσμου καθώς όλα τα χθεσινά έσοδα θα δοθούν στην Κιβωτό του Κόσμου.
Ενδιάμεσα στις επιδείξεις απηύθυναν χαιρετισμό η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση, ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας, ο αντιπεριφερειάρχης Νικόλας Κάτσιος, η σύμβουλος της περιφέρειας Αντιγόνη Φίλη και ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Αλέξανδρος Πάσχος.
Το periodikostep.gr ήταν χορηγός επικοινωνίας αυτής της εκδήλωσης.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την χθεσινή βραδιά

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ