Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Με κόντρες το πρώτο ΔΣ στον δήμο Σουλίου (βίντεο)

Ένταση δημιουργήθηκε στο πρώτο ΔΣ στον δήμο Σουλίου που είχε ως θέμα την εκλογή προεδρείου και την εκλογή των επιτροπών.

Ο Νικόλας Κάτσιος αναφέρθηκε στην επιλογή από τον δήμαρχο του δημοτικού συμβούλου Στεφάνου Κωνσταντίνου από τον συνδυασμό του Νίκου Αθανασίου ως αντιδημάρχου λέγοντας ότι αποτελεί ανακολουθία του δημάρχου ο οποίος προεκλογικά μιλούσε για συνεργασία με όλους συμπληρώνοντας ότι ο συνδυασμός του ποτέ δεν καλέστηκε σε κάποιο διάλογο.

Ο Νίκος Αθανασίου στην δική του τοποθέτηση είπε ότι ο συνδυασμός του είναι ο πιο συνεργατικός και βρήκε σημεία συνεργασίας με τον δήμαρχο γι΄ αυτό και ορόσθηκε ο Στεφάνου ως αντιδήμαρχος. Κλείνοντας πέταξε το καρφί προς τον Κάτσιο λέγοντας “το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη”

Άμεσα ο Νικόλας Κάτσιος ζήτησε από τον προεδρεύων να πάρει το λόγο επί προσωπικού, ο Νότης Παππάς ως προεδρεύων δεν του έδωσε τον λόγο καθώς η συνεδρίαση δεν είχε ως θεματολογία την επιλογή των αντιδημάρχων και τελικά ο Νίκος Αθανασίου απέσυρε την επίμαχη λέξη και επήλθε ηρεμία.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα επίμαχα σημεία: