Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Με αυτά τα βήματα θα οργανώσεις την ανδρική σου ντουλάπα!

Συχνά στην ανδρική ντουλάπα επικρατεί μια ακαταστασία και πολλές φορές χάνεις πολύτιμο χρόνο για να βρεις την αγαπημένη σου φόρμα ή το πουκάμισο που θα φορέσεις στη δουλειά. Αυτός είναι ένας χρήσιμος οδηγός για να οργανώσεις την ντουλάπα σου, να έχεις επιλογές ρούχων που είχες ξεχάσει και πραγματικά να κερδίζεις χρόνο από την καθημερινότητά σου.

  • Κάνε ένα καλό ‘’ξεσκαρτάρισμα’’

Θα παρατηρήσεις πως στην ντουλάπα σου υπάρχουν πολλά ρούχα που είχες ξεχάσει πως έχεις, πιθανότατα επειδή δεν σου αρέσουν πια. Ένα πρώτο βήμα για μια οργανωμένη ντουλάπα είναι να επιλέξεις ποια ρούχα δεν φοράς και να τα χαρίσεις σε έναν φίλο σου ή σε μια οργάνωση. Αυτή η κίνηση θα σε βοηθήσει ώστε να βρεις αρκετό χώρο στην ντουλάπα σου και να είναι τακτοποιημένη με ρούχα που θα φοράς ευχάριστα.

  • Ξεχώρισε τα ρούχα σου ανάλογα την εποχή

Κι όμως, το πιο συχνό λάθος που κάνουμε όλοι μας είναι που δεν αποθηκεύουμε τα ρούχα σύμφωνα με την εποχικότητα. Προσπάθησε να συγκεντρώσεις τα χειμωνιάτικα και καλοκαιρινά ρούχα σου και να τα ξεχωρίσεις με βάση τη σεζόν. Μπορείς να βρεις κουτιά και σάκους αποθήκευσης και να τακτοποιήσεις όλα τα ρούχα μέσα στην ντουλάπα ή σε αποθηκευτικούς χώρους κάτω από το κρεββάτι.

  • Τακτοποίησε τα πουλοβεράκια/φουτέρ σε ράφια

Τους χειμερινούς μήνες τα πουλόβερ και τα ανδρικά φούτερ https://nonameathens.com/fouter-zaketes/ πιάνουν πολύ χώρο στην ντουλάπα γιατί είναι αρκετά ογκώδη ρούχα. Φρόντισε να τα ξεχωρίσεις με βάση το είδος και το χρώμα ώστε να μπορείς να επιλέγεις εύκολα τι θα φορέσεις στη βόλτα σου.

  • Τακτοποίησε τα μπλουζάκια σου σε συρτάρια

Τα μπλουζάκια είναι το ρούχο που θα προτιμήσεις για την καθημερινότητά σου. Επειδή δεν τσαλακώνονται εύκολα, μπορείς να τα αποθηκεύσεις μέσα στα συρτάρια και να τα διαχωρίσεις με βάση του αν θες να τα φοράς στη δουλειά ή στον απογευματινό καφέ. Ένα χρήσιμο tip είναι να τα στοιβάζεις με βάση το χρώμα ώστε να γνωρίζεις την ποσότητα που έχεις και να σε βοηθήσει σε μια μελλοντική αγορά.

  • Αποθήκευσε τα αθλητικά σου σε ξεχωριστό ράφι

Η αθλητική δραστηριότητα είναι πολύ έντονη στην καθημερινότητά μας και το πιο συχνό λάθος είναι που αποθηκεύεις μαζί αθλητικά και βραδινά ρούχα. Όταν βιάζεσαι να προλάβεις την προπόνηση χάνεις χρόνο στο να βρεις τη φόρμα ή το σορτσάκι σου οπότε αποθήκευσε τα όλα τα αθλητικά ρούχα μαζί ώστε να μπορείς να κάνεις συνδυασμούς.

  • Κρεμάστε τα πουκάμισα σου

Τα ανδρικά πουκάμισα https://nonameathens.com/shirts/ είναι το must have κομμάτι της συλλογής σου καθώς μπορείς να το φοράς από το πρωί στη δουλειά μέχρι το βράδυ στην έξοδο σου. Φρόντισε να είναι πάντα κρεμασμένα καθώς το ύφασμά τους τσαλακώνεται πολύ εύκολα. Ξεχώρισε τα με βάση το χρώμα και το print για να βρίσκεις πιο εύκολα ποιο θα βάλεις ανάλογα την περίσταση.

  • Κρέμασε και τα παντελόνια σου

Ξεχώρισε τα παντελόνια σου με βάση το ύφασμα και το χρώμα. Για να μην τσαλακώνονται τα παντελόνια σου και για να τα διατηρείς χωρίς ζάρες, δίπλωσέ τα και τοποθέτησέ τα σε κρεμάστρες. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να αποθηκεύεις και τα αγαπημένα σου τζινάκια για να είναι όλα μαζί τακτοποιημένα και να έχεις πλούσια επιλογή του τι να φορέσεις.

  • Πρόσθεσε ένα διαχωριστικό για αξεσουάρ

Αν έχεις αρκετά αξεσουάρ όπως ρολόγια, γραβάτες, φουλάρια και γυαλιά ηλίου μπορείς να βρεις στην αγορά ένα διαχωριστικό με θέσεις και να τακτοποιήσεις όλα σου τα αντικείμενα μαζί όμορφα και περιποιημένα. Με αυτόν τον τρόπο θα τα φοράς πιο συχνά και δεν βρίσκονται σε διάφορα σημεία του σπιτιού. 

Αφιέρωσε ένα απόγευμα, προσπάθησε να ακολουθήσεις αυτά τα βήματα για να τα τακτοποιήσεις τα ρούχα σου και σίγουρα θα κερδίσεις πολύ χρόνο από την καθημερινότητά σου και θα βρεις ρούχα και αξεσουάρ που είχες ξεχάσει πως έχεις.