Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Μεθυσμένοι Αμερικάνοι ναύτες μπήκαν σε δωμάτιο που ήταν μόνη της μια 14χρονη

Απίστευτο είναι αυτό που έζησε μια 14χρονη στην παλιά πόλη των Χανίων. Η ανήλικη είχε μείνει στο δωμάτιο ξενοδοχείου που έμενε με τον πατέρα της όταν δεν ήθελε να πάει μαζί του και με τον αδερφό της σε κρεπερί της πόλης.

Την ώρα που ήταν στο μπάνιο του δωματίου κατάλαβε ότι κάποιοι αμερικανοί είχαν εισβάλλει στο δωμάτιο, 3 Άντρες μέλη του αεροπλανοφόρου Χάρυ Τρούμαν και μια γυναίκα. Τρομοκρατημένη η 14χρονη τους μίλησε στα αγγλικά λέγοντας τους ότι είναι σε λάθος δωμάτιο αλλά οι άντρες όπως ήταν μεθυσμένοι δεν τις έδωσαν σημασία και μάλιστα ξάπλωσαν στο κρεβάτι.

Η ανήλικη κοπέλα πήρε αμέσως, κλαίγοντας, τηλέφωνο τον πατέρα της ο οποίος αφού μίλησε με τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου για να πάει αμέσως στο δωμάτιο, επέστρεψε στο ξενοδοχείο.

Ο ένας άντρας και η γυναίκα διέφυγαν ενώ οι άλλοι δύο οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα ισχυριζόμενοι ότι οι αστυνομικοί δεν είχαν δικαίωμα να τους συλλάβουν καθώς είναι υπήκοοι Αμερικής.

«Όταν ανέβηκα πάνω ήταν σε κατάσταση σοκ το παιδί μου .Το βρήκα ημίγυμνο και έντρομο κλειδωμένο στο μπάνιο» είπε ο πατέρας της, εμφανώς οργισμένος για το συμβάν. Η μητέρα της 14χρονης που ενημερώθηκε από τον πρώην σύζυγο της για το περιστατικό, βρέθηκε χθες στα δικαστήρια για να υποβάλει μαζί με τον πατέρα των παιδιών τους, μήνυση σε βάρος των ναυτών.

Ο δικηγόρος των γονιών της 14χρονης κατήγγειλε το γεγονός ότι οι Αμερικανοί αφέθηκαν ελεύθεροι από τις ελληνικές αστυνομικές αρχές και είπε ότι δεν ισχύει το δικαίωμα της ετεροδικίας, χωρίς ωστόσο να είναι βέβαιος γι αυτό.