Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Δήμος Σουλίου: Μήνυμα συνεργασίας άλλα και αυστηρές προειδοποιήσεις Καραγιάννη

Το στίγμα του για την διακυβέρνηση του, με μηνύματα συνεργασίας άλλα και αυστηρές προειδοποιήσεις, έδωσε από την ομιλία του άλλα και σε δηλώσεις του με αφορμή την ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής, ο νέος Δήμαρχος Σουλίου κ. Γιάννης Καραγιάννης.

Ο κ. Καραγιάννης σημείωσε πως το δυσχερές οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον που ζούμε σήμερα, δημιουργεί σε όλους μας ιδιαίτερους προβληματισμούς και ανησυχίες για το μέλλον, τονίζοντας στο περιβάλλον αυτό απαιτείται συλλογική προσπάθεια όλων των παρατάξεων, όλων των εκπροσώπων των τοπικών κοινοτήτων και όλων των εργαζομένων στο δήμο.

“Προσωπικά εγγυώμαι πως θα επικρατήσει το πνεύμα της συμμετοχικότητας και της διαβούλευσης, σε όλα τα επίπεδα διακυβέρνησης του δήμου Σουλίου” τόνισε ο νέος Δήμαρχος Σουλίου, σημειώνοντας πως θα επιδιώξει την υλοποίηση ό,τι καλού υπάρχει στα προεκλογικά προγράμματα όλων των παρατάξεων.

Παράλληλα προειδοποίησε πως δεν θα ανεχτεί συμπεριφορές χαλαρότητας από κανέναν, ούτε πολιτικές που στοχεύουν στην επικοινωνία και όχι στην ουσία.

Ο νέος Δήμαρχος Σουλίου τόνισε πως αρχίζει μια νέα εποχή διακυβέρνησης του δήμου μας και μιας νέας, δημιουργικής πορείας για τον τόπο μας.

“Θα δώσουμε λόγο στους συνδημότες μας και θα ζητούμε καθημερινά την αξιολόγησή τους. Έχουμε αφουγκραστεί πολύ καλά τις απαιτήσεις τους, γνωρίζουμε τα θέλω τους, μας επέλεξαν για να τα κάνουμε πράξη και αυτό ακριβώς θα κάνουμε” σημείωσε ο κ. Καραγιάννης, τονίζοντας πως “είμαστε υπάλληλοι των δημοτών, δεν είμαστε ιδιοκτήτες του Δήμου και πρέπει να υπηρετούμε την κοινωνία που μας επέλεξε βάση των προγραμματικών μας θέσεων”

Αναφερόμενος στην ανάγκη αποτελεσματικής συνεργασίας με εξωδημοτικούς φορείς και παράγοντες, ο νέος Δήμαρχος Σουλίου, ανέφερε πως “η καλή συνεργασία των υπηρεσιών, δημόσιων και δημοτικών, αλλά και η συμπαράσταση όλων των θεσμικών παραγόντων του τόπου, περιφερειακής αυτοδιοίκησης, τοπικών βουλευτών θα φέρει τα αποτελέσματα, τόσο στην ανεύρεση των χρηματοδοτήσεων, όσο και στην επίλυση των θεσμικών θεμάτων που μας απασχολούν”.

Τέλος και μεταξύ άλλων, ο κ. Καραγιάννης, τόνισε πως οι πόρτες του Δημαρχείου θα είναι ανοιχτές στους δημότες, για κάθε λογικό και δίκαιο αίτημα.