Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Μέσα σε 24 ώρες 4 συλλήψεις για τον βιασμό της 12χρονης

Πριν από λίγη ώρα συνελήφθη ένας 43χρονος που αναζητούσε η αστυνομία για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια. Εντωμεταξύ χθες είχαν συλληφθεί άλλοι τρεις που κατηγορούνται ότι απέκτησαν «επαφή» με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκαν μαζί της.

Οι εξελίξεις αυτές ήρθαν έπειτα από την νέα συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης, κατά τη διάρκεια της οποίας κλήθηκε να αναγνωρίσει τους βιαστές σε φωτογραφίες που της έδειξαν οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανηλίκων.

Οι τρεις που είχαν συλληφθεί χθες ήταν:

35χρονος επιχειρηματίας

Ο 35χρονος, ο οποίος δήλωσε εισοδηματίας, συνελήφθη με την κατηγορία πως βρέθηκε με την 12χρονη τρείς φορές την οποία φέρεται πως βίασε.

39χρονος σεκιουριτάς, πατέρας 9χρονου αγοριού

Ο 39χρονος είναι κάτοικος Νέου Ηρακλείου, πατέρας 9χρονου αγοριού. Συνελήφθη με την κατηγορία που του αποδίδεται είναι αυτή της γενετήσιας πράξης με ανήλικο συμπληρώσαντας και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

    55χρονος προπονητής και τεχνικός διευθυντής ακαδημιών ποδοσφαίρου 

    Ο 55χρονος είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και είχε καταθέσει ότι είχε επικοινωνήσει με την ανήλικη μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής. Αφού είχε δώσει ένορκη κατάθεση στις 16 Οκτωβρίου στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

    Σχεδόν 20 ημέρες αργότερα όμως και μετά τις νέες μαρτυρίες της ανήλικης που βίωσε τη φρίκη για περισσότερο από τέσσερις μήνες στα χέρια των παιδοβιαστών της, προέκυψε ότι ο προπονητής δεν είχε μόνο διαδικτυακές και τηλεφωνικές επαφές με τη 12χρονη.