Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Μάριος Κάτσης: Στρατηγική επιλογή της κυβέρνησης η απαξίωση του ΕΣΥ

«Βιώνουμε μια πραγματικά δραματική κατάσταση, είναι χαρακτηριστικές και οι νέες ανακοινώσεις που έκανε την Τρίτη ο ΕΟΔΥ. Δυστυχώς η κυβέρνηση έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά απέναντι στην πανδημία, έχει ρίξει λευκή πετσέτα», δήλωσε Στο Κόκκινο 105.5 και στον Γιώργο Τραπεζιώτη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Μάριος Κάτσης. 

«Η χθεσινή ομιλία του κ. Μητσοτάκη στην συνεδρίαση της Κ.Ο. της ΝΔ όπου κατηγόρησε τους πολίτες πως δεν θυμούνται τις επιτυχίες της κυβέρνησης, αλλά μένουν σε κάποια πρόσκαιρα λάθη, σοκάρει. Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου πια με την πανδημία. Και φανταστείτε πως φέτος έχουμε και τα εμβόλια στα χέρια μας, αλλά και τα μονοκλωνικά που έρχονται σε λίγο καιρό», πρόσθεσε ο τομεάρχης ψηφιακής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ. 

Σύμφωνα με τον κ. Κάτση «αυτό που βιώνουμε πια στη χώρα δεν είναι όμως μόνο η αποτυχία της κυβέρνησης να διαχειριστεί την κατάσταση. Είναι η ιδεοληπτική εμμονή και η στρατηγική επιλογή της κυβέρνησης να απαξιώσει το ΕΣΥ».

Αναφερόμενος στο ζήτημα των δημοσκοπήσεων ο κ. Κάτσης δήλωσε ότι «πιστεύω πως η εξεταστική επιτροπή για την Opinion Poll είναι μια καλή αρχή για να συσπειρώνονται τα κόμματα της αντιπολίτευσης απέναντι σε αντικειμενικά μεγάλα προβλήματα που πλήττουν την ίδια τη δημοκρατία. Δεν αποτελεί άλλοθι ωστόσο για την κυβέρνηση για να καταπατηθεί το Σύνταγμα, να έρθει δηλαδή η κυβέρνηση να αλλάξει την πρόταση της αντιπολίτευσης, να την αλλοιώσει ως προς το περιεχόμενό της, να ζητήσει ο ελεγχόμενος με ποιον τρόπο θα ελεγχθεί. Όπως γνωρίζετε πάντως, πρώτοι αναδείξαμε το θέμα της συγκεκριμένης εταιρίας από τον προηγούμενο Μάιο».

πηγη avgi.gr