Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Λόγοι για να αλλάξετε την καρέκλα του γραφείου σας

Το γραφείο σας είναι το μέρος, στο οποίο πραγματοποιείτε τις διάφορες εργασίες σας. Αυτό σημαίνει ότι τα έπιπλα γραφείου https://www.theodoridi.com/ σας, πρέπει να είναι όσο πιο βολικά γίνεται. Από τα πιο σημαντικά έπιπλα για το γραφείο, είναι οι καρέκλες γραφείου https://www.theodoridi.com/epipla-grafeiou/karekles/. Μήπως όμως έχει έρθει η ώρα, να αλλάξετε την δική σας καρέκλα; Στην συνέχεια θα βρείτε κάποιους λόγους, για να αλλάξετε την καρέκλα του γραφείου σας.

Είναι εκτός της μόδας

Η μόδα δεν είναι το παν στην ζωή, αλλά πάντα βοηθάει, το να έχετε όμορφα έπιπλα στον χώρο εργασίας σας!

Σίγουρα θα έχετε μεγαλύτερο κίνητρο για να δουλέψετε, αν στο γραφείο σας έχετε μία μοντέρνα καρέκλα γραφείου, παρά μία παλιά που έχει ξεθωριάσει.

Συνεπώς, αν η καρέκλα του γραφείου σας είναι αισθητά παλιά και εκτός μόδας, είναι καλή ιδέα για λόγους αισθητικής και παραγωγικότητας στην εργασία σας, να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να αγοράσετε μία καινούργια καρέκλα.

Έχει φθαρθεί

Κανένα έπιπλο δεν διαρκεί για πάντα! Όλα έχουν την ημερομηνία λήξης τους, και οι καρέκλες γραφείου δεν αποτελούν εξαίρεση.

Είναι αδύνατον να είστε συγκεντρωμένοι στην δουλειά σας και να αισθάνεστε άνετα, όταν η καρέκλα του γραφείου σας έχει φθαρθεί.

Μπορεί να έχουν σκιστεί κομμάτια της, ή να έχουν σπάσει τα μπράτσα της ή να μην κινούνται πια τα ροδάκια της. Αν η καρέκλα του γραφείου σας σας έχει υποστεί κάποια από αυτές τις φθορές ή κάποια παρόμοια φθορά, ίσως να είναι καλύτερο να επενδύσετε σε μία νέα.

Θέλετε να αλλάξετε την εικόνα του γραφείου

Ένας σημαντικός παράγοντας που βοηθάει με την αποδοτικότητα και την συγκέντρωση στην δουλειά σας, είναι η εμφάνιση του γραφείου σας.

Για να δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό σε κάθε εργασία σας, χρειάζεται να σας ικανοποιεί το δωμάτιο στο οποίο βρίσκεστε.

Αν θεωρείτε ότι η εικόνα του γραφείου σας δεν σας καλύπτει πια, ίσως έχει έρθει η ώρα να κάνετε μία αλλαγή.

Η πιο προφανής αλλαγή, είναι να αλλάξετε τα έπιπλά σας. Γιατί λοιπόν, να μην αλλάξετε την καρέκλα του γραφείου σας;

Σας δημιουργεί σωματικό πόνο

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κρατάτε μία καρέκλα, η οποία σας προκαλεί οποιονδήποτε πόνο.

Η καρέκλα γραφείου, είναι το έπιπλο στο οποίο κάθεστε όσο δουλεύετε. Συνεπώς, θα υπάρξει σοβαρό θέμα μακροχρόνια, αν σας δημιουργεί σωματικό πόνο.

Αν υποπτευθείτε ότι η καρέκλα σας, είναι ο λόγος που πονάει η πλάτη σας, για παράδειγμα, μάλλον πρέπει να βρείτε μία νέα καρέκλα για το γραφείο σας.