Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Κρεοπωλείο “κόσμημα” στην Παραμυθιά (βίντεο – φωτό)

Ένα κρεοπωλείο που δεν υπάρχει όμοιο του στον νομό Θεσπρωτίας υπάρχει στην Παραμυθιά αλλάζοντας τα δεδομένα στον χώρο. Πρόκειται για το νέο κατάστημα του κρεοπωλείου «Ντίνος».

Το κρεοπωλείο «Ντίνος» λειτουργούσε από το 2012 στον πεζόδρομο της Παραμυθιάς, όμως τα αδέρφια Ντίνου ακολουθώντας την εξέλιξη των πραγμάτων αποφάσισαν να μετακομίσουν σε νέο χώρο προσφέροντας νέα προϊόντα και νέες υπηρεσίες.

Έτσι το νέο κατάστημα που βρίσκεται στον κάτω περιφερειακό της Παραμυθιάς (Γ. Γεννηματά) εγκαινιάστηκε στις αρχές Απριλίου.

Στο νέο κατάστημα, εκτός από τα ντόπια και ποιοτικά κρέατα μπορεί κανείς να βρει βιολογικά προϊόντα σε καλές τιμές ενώ στην «Ζεστή Γωνιά» μπορεί κάποιος μέχρι το μεσημέρι να βρει καθημερινά ψημένα ολόκληρα κοτόπουλα.

Ο Σπύρος και ο Δημήτρης δήλωσαν στο περιοδικό Step:

«Ξεκινώντας σαν κρεοπώλες πριν από 7 χρόνια δεν φανταζόμασταν ότι θα κερδίζαμε σε τέτοιο βαθμό την αγάπη, την προτίμηση και εμπιστοσύνη σας. Ανταποδίδοντας λοιπόν όλα αυτά δημιουργήσαμε το νέο κατάστημα ώστε να αναβαθμίσουμε την εξυπηρέτηση σας αλλά και για να προσφέρουμε επιπλέον προϊόντα, όπως τα βιολογικά και τα ψημένα κοτόπουλα.

Για τα κρέατα να σημειώσουμε ότι έχουμε δική μας μονάδα, οπότε είναι απόλυτα ελεγχόμενη και εγγυημένη η ποιότητα, ενώ και όσα προμηθευόμαστε από ντόπιους παραγωγούς του νομού μας είναι εξίσου ποιοτικά»

Τα κρέατα μας είναι κατά βάση δικής μας παραγωγής αλλά και παραγωγών της ευρύτερης περιοχής Θεσπρωτίας.

Καθημερινά ψημένα κοτόπουλα από το πρωί ως το μεσημέρι

Καθημερινά διανομή κατ΄οίκον.

Ειδικές τιμές για επαγγελματίες

Βίντεο από τα εγκαίνια:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ