Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Κορυφαία “διονυσιακή” συναυλία του Χαρούλη στην Γλυκή(φωτό – βίντεο)

Ο πολιτιστικός σύλλογος Γλυκής εδώ και χρόνια έχει βάλει ψηλά τον πήχη των εκδηλώσεων φέρνοντας κορυφαία ονόματα της έντεχνης και ροκ μουσικής.

Σειρά φέτος είχε ο Γιάννης Χαρούλης, ένας ιδιαίτερος καλλιτέχνης με χαρακτηριστική φωνή και ακόμα πιο χαρακτηριστική αμεσότητα και επαφή με το κοινό.

Η χθεσινή συναυλία ήταν καταπληκτική, σε έναν γεμάτο χώρο, και χορταστική. Πάνω από 3,5 ώρες σερί ο Γιάννης Χαρούλης στην σκηνή, με ένα συγκρότημα γεμάτο ενέργεια.

Για την μουσική τα λόγια είναι περιττά, αυτό μόνο βιωματικά μπορείς να το κατανοήσεις. Μια “διονυσιακή” συναυλία που γέμισε την καρδιά των ακροατών.

Το μόνο αρνητικό θέαμα ήταν αυτό κάποιων που αρνούνται να σεβαστούν ακόμα και τον εαυτό τους οι οποίοι πετούσαν νερά στην σκηνή παρόλη την έκκληση του Χαρούλη να μην το κάνουν για να μην υπάρξει ζημιά.

Ο Γιάννης Χαρούλης σε ένα σημείο εξέφρασε τους φόβους του για τις εξορύξεις και το αποτέλεσμα που θα έχουν αυτές στο φυσικό περιβάλλον.

Το periodikostep.gr συγχαίρει τα παιδιά του συλλόγου και τους εθελοντές (που έχουν να μαζέψουν και ένα σωρό σκουπιδιών που έμειναν πίσω) και φυσικά τον Γιάννη Χαρούλη και τα παιδιά του συγκροτήματος για την μοναδική εμπειρία που μας πρόσφεραν.

Συγχαρητήρια φυσικά και  στους Τριο Τενορο, τον Γιώργο Σαρακη και την Λαμπρινή Ιωαννου που έπαιξαν πριν τον Γιάννη Χαρούλη

Του χρόνου ο σύλλογος Γλυκής – Ποταμιάς τι θα μας φέρει; Μήπως καμιά κλασική ορχήστρα που θα παίζει ροκ επιτυχίες;

Για φωτογραφίες ΚΛΙΚ ΕΔΩ