Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Κορονοϊού το ανάγνωσμα

Βάλε μάσκα, βγάλε μάσκα, η μάσκα επικίνδυνη, πρόστιμο αν δεν φοράς μάσκα, μάσκα μόνο οι εργαζόμενοι στα super market, μάσκα όλοι, μάσκα κανείς, οι πολίτες έδειξαν ότι είναι υπεύθυνοι, οι πολίτες είναι ανεύθυνοι, 39 κρούσματα στην Ήπειρο από αυτά τα 52 στην Θεσπρωτία, από τα 52 τα 97 κάπου ανάμεσα στις αναγωγές και στην αξιοπιστία.

Ο κορονοϊός κολλάει στα πανηγύρια, δεν κολλάει στα εγκαίνια, κάθε χάρτης με τα νούμερα του και τα νούμερα για τα πανηγύρια, η κυβέρνηση τα έκανε όλα καλά μπράβο της, οι πολίτες τα κάνουν θάλασσα ρίξε ένα πρόστιμο.

Ο κορονοϊός δεν κολλάει σε παραστάσεις όταν είναι θεατής ο Χαρδαλιάς και όταν έχεις εικονίτσα της Παναγίας στο τραπέζι, κολλάει στα πανηγύρια εκτός από τα κυβερνητικά πανηγύρια.

Νεαρός με κρούσμα στην Άρτα, την επόμενη και φίλος με κρούσμα, γράψαμε τον φίλο ξεχάσαμε τον πρώτο…. συμβαίνουν αυτά και στις καλύτερες οικογένειες ή μήπως δήλωνε μόνιμη κατοικία την Τανζανία; Ποιος ξέρει.

Να μην ξεχάσουμε το σχέδιο της κυβέρνησης, ένα μεγάλο σχέδιο μελετημένο και στην παραμικρή του λεπτομέρεια, με γενικό τίτλο Βλέποντας και Κάνοντας.

Ειδικά ξενοδοχεία για τουρίστες με θετικά κρούσματα, όχι ειδικά ξενοδοχεία αλλά ειδικά δωμάτια, όχι ειδικά δωμάτια αλλά ξενοδοχεία, όχι ξενοδοχεία αλλά θα τους βάλουμε σε ένα απομονωμένο παγκάκι στην πλατεία. Σε μια πλατεία που δεν κολλάει.

32 δις θα ρίξουμε στην οικονομία μην φοβάστε, απλά θα σας τα πάρουμε με κάνα νέο μνημόνιο, φτηνά δάνεια από τράπεζες αρκεί να μπορείς να αποδείξεις ότι δεν τα χρειάζεσαι.

4 ανά τραπέζι, 6 ανά τραπέζι, βάλε γάντια, τα γάντια είναι επικίνδυνα, η μάσκα στο πηγούνι, φεύγουν καράβια στο γιαλό και εγώ τους γνέφω στο καλό…. μόνο που είναι άδεια γιατί τουρίστες γιοκ!

Οι τουρίστες θα κάνουν τεστ για να έρχονται, δεν θα κάνουν τεστ, θα γίνονται δειγματοληπτικά, από τον Προμαχώνα θα έρχονται με έτοιμα τεστ γιατί από εκεί κολλάει, από τα αεροδρόμια όπως νάναι και όποιον πετύχουμε, από το Μαυρομάτι δεν κολλάει, από την Κακαβιά πότε κολλάει πότε δεν κολλάει.

Υπεύθυνα και άριστα.