Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Κορμάκι: Πώς θα το φορέσεις με στιλ τον χειμώνα

Το σημερινό blog post είναι αφιερωμένο στο κορμάκι, το one-piece που σμιλεύει το σώμα και συγκαταλέγεται στα top fashion trends για αυτήν τη σεζόν. Μπορεί στο μυαλό μας να το έχουμε συνδέσει με ρούχα μπαλέτου, ρυθμικής γυμναστικής και χορού, ωστόσο το κορμάκι χάρη στην εξαιρετική εφαρμογή και το slimming effect που χαρίζει μπορεί να φορεθεί με σχεδόν οποιοδήποτε bottom δημιουργώντας feminine-chic outfits. Και ένα είναι σίγουρο: θα θέλεις δύο και τρία στη συλλογή σου, για να ταιριάζουν με διαφορετικά στιλ, αλλά και τα περισσότερα ρούχα που είναι ήδη στην ντουλάπα σου. Εμείς ύστερα από την έρευνά μας στις φυσικές και στις online βιτρίνες των καταστημάτων ξεχωρίσαμε τα παρακάτω!

Ένα lurex κορμάκι με ντεκολτέ θα δώσει στο κλασικό κοστούμι μια glam πινελιά από τα ‘80s. Το shiny ύφασμα υπόσχεται στιλάτες βραδινές εμφανίσεις, ενώ το αποκαλυπτικό ντεκολτέ θα σου επιτρέψει να φορέσεις τα αγαπημένα σου κολιέ και θα κάνει το σύνολο λίγο πιο σέξι. Ολοκλήρωσε με μυτερές γόβες, το αγαπημένο σου κραγιόν και λίγες σταγόνες από το αισθησιακό σου άρωμα. Εάν θέλεις το look σου να είναι λιγότερο formal, δεν έχεις παρά να φορέσεις το lurex bodysuit με ένα σκούρο wide leg από τα γυναικεία τζιν και τη statement τσάντα σου.

Το άλλο ύφασμα που λατρεύουμε στα κορμάκια ιδιαίτερα τον χειμώνα είναι το βελούδινο. Η απαλή υφή, το πλούσιο χρώμα του και η πολυτελής αίσθηση θα δώσουν ένα ενδιαφέρον twist και στο πιο απλό σου outfit. Μη διστάσεις να ταιριάξεις το βελούδινο κορμάκι σου με ένα skinny τζιν ή με ένα με σκισίματα και ψηλοτάκουνες γόβες, για να απογειώσεις το casual-chic look. Για τη βραδινή σου έξοδο, τόλμησε να φορέσεις την πιο λαμπερή από τις φούστες σου, ιδανικά μια με πολύχρωμες παγιέτες, και ολοκλήρωσε με ψηλοτάκουνα μποτάκια, για κάνεις αυτό το θηλυκό σύνολο λίγο πιο μοντέρνο.

Το τελευταίο κορμάκι που ξεχωρίσαμε είναι φτιαγμένο από βελούδο με την ντεβορέ τεχνική που δημιουργεί διαφάνειες, μοτίβα και μια ανάγλυφη υφή που χαρίζουν στο ύφασμα το πιο φίνο αποτέλεσμα. Ταίριαξε το φλοράλ κορμάκι σου από devoré βελούδο με μια ψηλόμεση παντελόνα καμπάνα και τις γόβες σου για μια πολύ κομψή εμφάνιση ή κάνε mix and match το δυναμικό με το ρομαντικό στοιχείο συνδυάζοντας το κορμάκι αυτό με ένα παντελόνι από δερματίνη και τα μποτάκια σου.

Το bodysuit είναι το hero item που θα σου λύνει τα χέρια κάθε φορά που δε θα ξέρεις ποιο τοπ να συνδυάσεις με το σύνολό σου. Βρες σήμερα τα αγαπημένα σου!