Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Καστανίδης από Ηγουμενίτσα: χρησιμοποιούνται μέθοδοι χειραγώγησης της κοινής γνώμης

Στο χώρο συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ηγουμενίτσας βρέθηκε χθες το απόγευμα ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Χάρης Καστανίδης.

Στην ομιλία του ο κ Καστανίδης είπε ότι έρχονται πολύ δύσκολες μέρες και θα υπάρχει συνέχεια των κρίσεων και μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να αντιμετωπίσει τα μεγάλα προβλήματα που έρχονται.

Μίλησε για ένα ΠΑΣΟΚ που θα είναι υπέρ της συμμετοχικής δημοκρατίας λέγοντας ότι οι πολίτες θα πρέπει να μπορούν να έχουν άποψη για μεγάλα θέματα με δημοψηφίσματα αλλά και την δυνατότητα να προτείνουν νόμους.

Υπεραμύνθηκε του παρελθόντος του ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι έκανε μεγάλα έργα και τομές, μίλησε και για λάθη, ενώ τόνισε ότι ο λαός αδίκησε το ΠΑΣΟΚ με τα μνημόνια καθώς ήταν το μόνο κόμμα που έφτασε σε ποσοστά χαμηλά, ενώ η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ που επίσης εφάρμοσαν παρόμοια πολιτική δεν ισοπεδώθηκαν.

Αντί να τιμωρηθεί η ΝΔ της περιόδου 2004 – 2009 που δημιούργησε το πρόβλημα τιμωρήθηκε το ΠΑΣΟΚ που προσπάθησε να το λύσει.

Ανέφερε για ένα ψήφισμα που περιγράφει το πως η ΝΔ έκανε λαθροχειρίες στα στατιστικά και στο πως μας οδήγησε στην χρεοκοπία, την οποία ο λαός την χρέωσε στο ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα, είπε, και κάποιοι από το ΠΑΣΟΚ δεν υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ στα χρόνια των μνημονίων και τώρα επιδιώκουν και την αρχηγία.

Ο κ. Καστανίδης είπε ότι σε αυτές τις εκλογές θα κριθεί αν επικρατήσουν οι οπαδοί ή οι πολίτες, μίλησε για μεγάλα συμφέροντα που προωθούν συγκεκριμένο πολιτικό για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ και ενώ αρχικά αυτήν την στήριξη την αποτύπωναν με δημοσκοπήσεις πλέον πέρασαν σε άλλο επίπεδο, όπου θα καλούν στα ΜΜΕ τους τρεις πρώτους των δημοσκοπήσεων.

Δείτε αποσπάσματα από την ομιλία:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ