Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Καραγιάννης: κ. Κάτσιο βρίσκεστε σπίτι εδώ και 7 μήνες και αγνοείτε σοβαρά θέματα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ι. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ στον κ. Ν. ΚΑΤΣΙΟ 


Κύριε Κάτσιο,

η πολιτική της αντιμετώπισης του Covid-19 σε όλη την επικράτεια της χώρας, θεσμοθετείται από το Υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΔΥ. Οι δράσεις του Δήμου Σουλίου είναι απόλυτα εναρμονισμένες και ακολουθούν τις οδηγίες και τις εγκυκλίους των παραπάνω αρμόδιων οργάνων. 

Είναι ιδιαίτερα παρήγορο στην εποχή κρίσης που διανύουμε, να υπάρχουν Δημοτικοί Σύμβουλοι, που επιλέγουν να συμμετέχουν ενεργά στα μείζονα θέματα που απασχολούν τον τόπο μας, έστω και εκ του ασφαλούς.


Κύριε Κάτσιο,
είναι ιδιαίτερα λυπηρό και ανησυχητικό, να μην έχετε γνώση, για τόσο σοβαρά θέματα τα οποία θίγετε και απασχολούν την τοπική κοινωνία . Από τη Δημοτική Αρχή έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι απαιτούμενες ενέργειες και έχουν γνωστοποιηθεί στους Δημότες μας, μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Σουλίου και του Προγράμματος ΔΙΑΥΓΕΙΑ . Να σας ενημερώσουμε πως ο σχετικός σύνδεσμος των ανακοινώσεων, είναι ο https://dimossouliou.gov.gr/category/anakinosis, τον οποίο ελπίζουμε από εδώ και στο εξής να παρακολουθείτε.

Θα συμφωνήσω μαζί σας, πως σε αυτή την μάχη δεν περισσεύει κανείς. Γι’ αυτό το λόγο, ελπίζω να σας δω κάποια στιγμή επιτέλους στο Δημαρχείο, να ενημερώνεστε τόσο από εμένα και τους αντιδημάρχους μας, όσο και από τις υπηρεσίες μας και να προτείνετε δράσεις οι οποίες θα στηρίζονται σε πραγματικά δεδομένα και όχι σε «ασκήσεις επί χάρτου» και σε άγνοια.

Όλο το προσωπικό του Δήμου μας, εργάζεται με φιλότιμο ,παρά τους κινδύνους που υπάρχουν λόγω πανδημίας και για αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια. 

Οι αρμόδιοι αιρετοί και οι υπηρεσίες μας είναι σε διαρκή και καθημερινή συνεργασία με την Πολιτική Προστασία (Αστυνομία, Πυροσβεστική, Κέντρο Υγείας, ΕΚΑΒ), και η συνεργασία αυτή είναι αρμονική με θετικά αποτελέσματα για τους δημότες μας, αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα που προέκυψαν από το σεισμό και την πανδημία.

Κύριε Κάτσιο,

 είμαστε χαρούμενοι που ακολουθείτε τις οδηγίες και παραμένετε σπίτι, ωστόσο εσείς βρίσκεστε σπίτι εδώ και 7 μήνες και αγνοείτε σοβαρά θέματα που σε ιδανική περίπτωση, θα έπρεπε να γνωρίζει και ο πιο απομακρυσμένος δημότης μας.