Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Και ο κυβερνητικός βουλευτής Βασίλης Γιόγιακας δεν ήξερε τι γίνεται στο γραφείο του – Παραίτηση του διευθυντή του

Μια ανάρτηση και η δημοσιογραφική έρευνα έφεραν την παραίτηση του διευθυντή του πολιτικού γραφείου στην Αθήνα του βουλευτή Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα. Ο βουλευτής με ανακοίνωση του δήλωσε άγνοια για τις κινήσεις του διευθυντή του. Μετά την άγνοια του πρωθυπουργού για αυτά που γινόταν στο γραφείο του με τις υποκλοπές έχουμε και την άγνοια του κυβερνητικού βουλευτή για αυτά που γινόταν στο δικό του γραφείο.

Για την ιστορία, στην ιστοσελίδα thespro.gr ο εκδότης και δημοσιογράφος Βαγγέλης Αναστασίου είχε δημοσιεύσει ένα θέμα για απευθείας ανάθεση από τον διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΛΗΓ με ποσό 2400 ευρώ συν ΦΠΑ για προετοιμασία και παρουσίαση μιας ομιλίας στην εταιρεία PUBLICIS CONSULTANTS ATHENS, που έχει έδρα στην Αθήνα.

Σε αυτήν την εταιρεία μετείχε σε διοικητική θέση ο διευθυντής του πολιτικού του γραφείου του κυβερνητικού βουλευτή, ο οποίος δήλωσε άγνοια για την υπόθεση.

Ο βουλευτής αφού οδήγησε σε παραίτηση τον συνεργάτη του προχώρησε στην εξής δήλωση:

«Όσοι με ξέρουν, καταλαβαίνουν ότι ποτέ δεν είχα ούτε θα έχω σχέση με όσα υπονοούνται στο δημοσίευμα τοπικού Μέσου. Οι σχέσεις μου ήταν και είναι καθαρές. Επειδή δεν θέλω να μείνει στον αέρα ακόμα και η πιο ασήμαντη, και η πιο κακόβουλη καταγγελία, επιχείρησα αμέσως να διερευνήσω τη σχέση του συνεργάτη μου με τα όσα γράφονται, ο οποίος είχε την ευθιξία να θέσει στη διάθεσή μου την παραίτησή του, εξηγώντας μου τις ενέργειές του για τις οποίες ωστόσο δεν ήμουν ενήμερος. Πέραν αυτού δεν νομίζω ότι αξίζει να πούμε κάτι άλλο.».