Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Κάλεσμα της εφημερίδας “πολιτική” στους αναγνώστες και τους επιχειρηματίες

Η εφημερίδα “πολιτική” από την πρώτη στιγμή εντυπωσίασε. Μια εφημερίδα με τα στάνταρ ποιότητας του περιοδικού Step. Και με ύλη που δεν αφήνει αδιάφορο τον αναγνώστη.

Είδαμε εκατοντάδες ανθρώπους να “πέφτουν με τα μούτρα” για να διαβάσουν τις απόψεις που φιλοξενεί η εφημερίδα. Δεν είναι υπερβολή.

Δεχθήκαμε συγχαρητήρια από ανθρώπους με μεγάλη θητεία στα κοινά. Αλλά και από απλούς πολίτες, όπως συνηθίζουμε να λέμε τους μη διάσημους πολίτες.

Μια εφημερίδα με άποψη, με χιούμορ, με σάτιρα, ανοιχτή σε όλες τις γνώμες.

Τα άρθρα διαβάστηκαν, σχολιάστηκαν….

Η εφημερίδα εντυπωσίασε και αυτό ήταν ένα γεγονός που μας χαροποίησε.

Η εφημερίδα “πολιτική” με αρωγούς τις ιστοσελίδες periodikostep.gr και paramythianews.gr και όλα τα social media που έκαναν αναδημοσίευση των άρθρων δίνουν μια απίστευτη δυναμική στην διάχυση της γνώμης, της άποψης, της παρέμβασης, της καταγγελίας, της πρότασης.

Μέσα από αυτήν την ανάρτηση καλούμε τους αναγνώστες μας να μας κάνουν προτάσεις βελτίωσης, να κάνουν την δική τους πρόταση, να κάνουν την δική τους καταγγελία.

Μέσα από αυτήν την ανάρτηση καλούμε τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις να διαφημιστούν στο κορυφαίο έντυπο της Θεσπρωτίας.

Η εφημερίδα, αν και ¨πολιτική” δεν μένει ασυγκίνητη από τα πρόσωπα που ξεχωρίζουν, όπως κάναμε στο πρώτο φύλλο με τον Ηλία Ράμμο. Όπως θα κάνουμε και με άλλους στα επόμενα φύλλα.

Ήδη έχουμε μπει στην διαδικασία του επόμενου φύλλου. Περιμένουμε τα νέα σας…..

Μην διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε στο 6971606742 ή να μας στείλετε ένα email Στο info@paramythianews.gr