Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ιδιαίτερα μαθήματα από πιστοποιημένους καθηγητές

Με την αξιοπιστία του Πανελλήνιου Δικτύου Καθηγητών

Το Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών λειτουργεί από το 2013 βοηθώντας μαθητές και γονείς να βρουν πιστοποιημένους καθηγητές για ιδιαίτερα μαθήματα κατ’ οίκον ή online. Οι καθηγητές μας είναι πτυχιούχοι Πανεπιστημίου, ενώ αρκετοί από αυτούς διαθέτουν και μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών.

Στην πλατφόρμα μας θα βρείτε καθηγητές για ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών, σχολικών και πανεπιστημιακών μαθημάτων, παιδαγωγούς για ιδιαίτερα μαθήματα δημοτικού σχολείου και επαγγελματίες μουσικούς για εκμάθηση μουσικών οργάνων. Το Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών εξυπηρετεί περίπου 13.000 μαθητές κάθε χρόνο.

Μέσα από μία μεγάλη λίστα βιογραφικών, οι γονείς πλέον έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν ανάμεσα σε βιογραφικά αποφοίτων μεγάλων ακαδημαϊκών ιδρυμάτων, όπως το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και συγκρίνοντάς τα να καταλήξουν στον καθηγητή που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του παιδιού.

Είσαι εκπαιδευτικός;

Γίνε μέλος στο Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών, ανάπτυξε το μαθητολόγιο σου και επωφελήσου από τις υποστηρικτικές υπηρεσίες.

Το Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών βοηθάει τους εκπαιδευτικούς να βρουν μαθητές για ιδιαίτερα μαθήματα και τους παρέχει συνεχή κατάρτιση με επιμορφωτικά σεμινάρια. Επιπλέον, υποστηρίζει τα μέλη του με υπηρεσίες όπως: ασφαλιστικά προγράμματα (σύνταξης, υγείας κλπ), φοροτεχνική υποστήριξη, λειτουργία Γραφείου Διασύνδεσης για θέσεις εργασίας σε εκπαιδευτικούς οργανισμούς κ.α. Το Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών παρέχει εγγύηση ελάχιστων αιτήσεων μαθητών στους καθηγητές του.