Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ιατρός στο εμβολιαστικό κέντρο του ΓΝ Φιλιατών μηνύθηκε από πολίτη

Ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Φιλιατών.

Μας έχει στεναχωρήσει ιδιαίτερα το γεγονός ότι Ιατρός του Νοσοκομείου Φιλιατών,  ο οποίος έχει την αμέριστη υποστήριξή  μας, μηνύθηκε από πολίτη κατά την διάρκεια της εφημερίας του στο εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου. 

Μέχρι σήμερα το εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου έχει πραγματοποιήσει παραπάνω από 23 χιλιάδες εμβολιασμούς και καθημερινά εμβολιάζονται παραπάνω από 150 πολίτες. Κατά την διαδικασία του εμβολιασμού τηρούνται όλες οι οδηγίες του προγράμματος εμβολιασμού του Υπουργείου Υγείας.

Οποιοσδήποτε πολίτης έχει αμφιβολία ως προς τα εμβόλια ή την διαδικασία εμβολιασμού, μπορεί να ενημερωθεί από τον οικογενειακό/θεράπων Ιατρό του και από τους Ιατρούς του Νοσοκομείου Φιλιατών. Εκτός των άλλων, όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες και στην ιστοσελίδα https://emvolio.gov.gr/

Έχουμε επανειλημμένως τονίσει ότι είμαστε υπέρ του εμβολιασμού και ως υγειονομικοί έχουμε δώσει το παράδειγμα, με πάνω από 93% των εργαζομένων στο Νοσοκομείο μας να είναι πλήρης εμβολιασμένο.

Ως εργαζόμενοι σε δημόσια υπηρεσία υγείας οφείλουμε εκτός από το να εξυπηρετήσουμε τους ασθενείς, να προστατεύσουμε τους πολίτες που προσέρχονται στο Νοσοκομείο για την παροχή οποιασδήποτε υπηρεσία υγείας. 

Δεν θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση να παρεμποδίζεται ο εμβολιασμός των πολιτών.

Δεν επιτρέπουμε να διασύρονται ή να συκοφαντούνται οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο μας, οι οποίοι τα τελευταία δυόμιση χρόνια έχουν υπερβεί τον εαυτό τους στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Για το Δ.Σ.
Η ΠρόεδροςΟ Γραμματέας
Ελευθερία ΑθανασίουΚων/νος Μπακάλης