Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Θεατρικός Νοέμβρης στην Παραμυθιά: Το Σάββατο το έργο “Η Ταράτσα”

1ο ΠΣΚ 12ου Θεατρικού Νοέμβρη στο θέατρο Καρκαμίσι στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας .Συνδιοργάνωση ΘεαΤο Παραμυθιάς+ Δήμος Σουλίου+ Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας και με την στήριξη του Εμπορικού συλλόγου Παραμυθιάς. Οικ. ενισχ. για τις παραστάσεις 3 € , (παιδιά έως 13 χρονών συνοδευόμενα ελεύθερα) > Η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι ελεύθερη για όλους (δηλώσεις συμμετοχής :6973931200)

Σάββατο 12/11/22 η κωμωδία του Ζαν Κλοντ Καρριέρ «Η ταράτσα» από το «Κορινθιακό θέατρο Β. Ρώτας» σε σκηνοθεσία Ισ. Σταμούλη (οιν ενισχ 3 €) . Λίγα λόγια για την κωμωδία : «επτά άνθρωποι βρίσκονται σε μια ταράτσα και με την αφορμή αυτή διηγούνται ή και αναθεωρούν τη ζωή τους! Ένα ζευγάρι ο Ετιέν και η Μαντλέν χωρίζει και το σπίτι τους ενοικιάζεται. Αυτό δικαιολογεί την παρουσία άλλων ανθρώπων στη σκηνή και την εξέλιξη του έργου………».

Συνεχίζουμε την Κυριακή 13/11/22 την Κ. Κωσταντοπούλου Θέμα εργαστηρίου «Να σου πω μια ιστορία” Μια γνωριμία με την τεχνική του θεάτρου “Playback playback»

Η Κωνσταντίνα Κωνσταντοπούλου είναι φιλόλογος, δασκάλα και εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού εκπαιδευμένη στο θεατρικό παιχνίδι/εκπαιδευτικό δράμα στο εργαστήρι, στην δραματοθεραπεία/συμβουλευτική/παιδαγωγική θεάτρου και συντονίζει ομάδες θεατρικού παιχνιδιού. Το 2019, ολοκλήρωσε τη βασική εκπαίδευση στο θέατρο playback και από τότε είναι ενεργό μέλος της ομάδας playback ‘’Memento’’ που δραστηριοποιείται στην πόλη των Ιωαννίνων.Έχει αναλάβει την εμψύχωση της ομάδας θεατρικού παιχνιδιού ενηλίκων του καλλιτεχνικού σωματείου ‘’ΕΞΑΥΔΑ’’ καθώς και της θεατρικής ομάδας ‘’ΣΥΝΘΕΣΗ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΗΠΕΙΡΟΥ’’. Τέλος, από τις αρχές του 2021, οργανώνει θεατροπαιδαγωγικά προγράμματα και συντονίζει τις ομάδες θεατρικού παιχνιδιού παιδιών και εφήβων του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου (ΔΗΠΕΘΕ) Ιωαννίνων. Το εργαστήριο απευθύνεται και σε εκπαιδευτικούς , νηπιαγωγούς , δασκάλους στους οποίους θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο. (συμμετοχή δωρεάν, τηλ. 6973931200)