Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Η Περιφέρεια Ηπείρου συγχαίρει την P&I Hellas και τον Βασίλη Τριάδη

Η Περιφέρεια Ηπείρου συγχαίρει την P&I Hellas για την  πενταετή λειτουργία και ανάπτυξή της στα Ιωάννινα 

Η Περιφέρεια Ηπείρου, και προσωπικά ο Περιφερειάρχης  Αλεξ. Καχριμάνης, αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν  και δημόσια την εταιρία P&I Hellas και τον CEO αυτής κ. Βασίλη Τριάδη για τις πρόσφατες πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις με την ευκαιρία της πενταετούς λειτουργίας της στα Ιωάννινα και εύχεται η επόμενη πενταετία να είναι εξίσου επιτυχημένη. 

 Το γεγονός ότι ήδη η εταιρεία απασχολεί 150 επιστήμονες, στην  πλειοψηφία τους απόφοιτους του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με την προοπτική αυτοί να  αυξηθούν στους 300 τα επόμενα τρία χρόνια,  αποτελεί απόδειξη ότι υπάρχει ικανό και εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό διαθέσιμο από το Πανεπιστήμιο μας για την ανάπτυξη νέων (ελληνικών και πολυεθνικών) και υφιστάμενων εταιρειών υψηλής τεχνολογίας στην  Ήπειρο. 

Οι προοπτικές για περαιτέρω ανάπτυξη  είναι πολύ αισιόδοξες, αρκεί να εκπληρωθούν οι τρεις προϋποθέσεις που έθεσε ο κ. Τριάδης και οι άλλοι εκπρόσωποι εταιρειών του κλάδου στο παρελθόν, ήτοι: Αεροπορική σύνδεση των Ιωαννίνων με απευθείας πτήσεις προς πόλεις του εξωτερικού, δίκτυο οπτικών ινών και κτιριακές υποδομές, Την 3η προϋπόθεση έρχεται να εκπληρώσει το Πάρκο Υψηλής Τεχνολογίας και Έρευνας της Περιφέρειας Ηπείρου, το οποίο θα φιλοξενήσει όχι μόνο την P&I, αλλά και τις πέντε που ήδη δραστηριοποιούνται   στα Ιωάννινα, αλλά και όσες δημιουργηθούν στη συνέχεια. 

Έτσι σε ένα ενιαίο χώρο, (Πανεπιστήμιο- Τεχνολογικό Πάρκο- Πάρκο Υψηλής Τεχνολογίας και Έρευνας) το όραμα  για μια  “Ελληνική silicon Valley” θα βρει ισχυρά θεμέλια και προϋποθέσεις για να γίνει πραγματικότητα προς όφελος των νέων αποφοίτων των πανεπιστημιακών μας σχολών, αλλά και  με τις συνθήκες υψηλού επιστημονικού επιπέδου εργασίας. να προσελκύσει και άλλους που σήμερα εργάζονται στο εξωτερικό.

Ευχόμαστε στη P&I να εκπληρωθεί στο ακέραιο το εγχείρημά της και να συνεχιστεί και στο μέλλον η διασύνδεσή της με την τοπική κοινωνία.