Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Η Ένωση Αστυνομικών Θεσπρωτίας για την εξάρθρωση της οργάνωσης διακίνησης ναρκωτικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους συναδέλφους του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης και την σύλληψη 10 μελών της η οποία προέβαινε συστηματικά στην διακίνηση ινδικής κάνναβης στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Ηγουμενίτσας σε τουλάχιστον 40 χρήστες.

Οι συνάδελφοί μας αποδεικνύουν για μία ακόμη φορά το επιτυχές τους έργο στην καταπολέμηση της μάστιγας των ναρκωτικών, με σκοπό να μην διοχετευτούν αυτά στη ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗ κοινωνία και στα ΠΑΙΔΙΑ μας, αλλά και στη γενικότερη διασφάλιση του αισθήματος ασφαλείας των συμπολιτών μας.

Για την επίτευξη των ανωτέρω κάποιοι συνάδελφοι εργάσθηκαν μεθοδικά και επίμονα αξιοποιώντας πληροφορίες και στοιχεία διαθέτοντας ατελείωτες ώρες εργασίας, έχοντας στη διάθεσή τους ελάχιστα μέσα.

Επαναλαμβάνουμε για μια ακόμη φορά ότι ο Νομός μας, παρά το ότι γειτονεύει με την Αλβανία και διέρχονται καθημερινά χιλιάδες κόσμου λόγω της γεωγραφικής του θέσης, είναι από τους ασφαλέστερους στη χώρα και αυτό οφείλεται στον επαγγελματισμό και το κόπο όλων των Υπηρεσιών της ΔΑ Θεσπρωτίας.

Περιμένουμε από την πολιτεία την έμπρακτη αναγνώριση και από την κυβέρνηση την τήρηση των προεκλογικών δεσμευσεών της.

Για το Δ.ΣΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΕΦΑΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ