Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ηγουμενίτσα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον αγώνα ορεινής ποδηλασίας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον αγώνα ορεινής ποδηλασίας «LEAGUE XCO / WESTCOAST MTB RACE 2022»

Στο πλαίσιο του αγώνα ορεινής ποδηλασίας «LEAGUE XCO / WESTCOAST MTB RACE 2022», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Απριλίου στο Αστικό Αλσύλλιο Ηγουμενίτσας, καθώς και στην πλατεία Δημαρχείου, θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, από ώρα 08:00 μέχρι 16:00, ως εξής:  

  1. Απαγόρευση στάσης, στάθμευσης και κυκλοφορίας οχημάτων επί της οδού Ελευθερίας, από την συμβολή της με την οδό Κύπρου μέχρι και την συμβολή της με την οδό Σελλών.
  2. Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης οχημάτων από την δεξιά πλευρά της οδού Ελευθερίας από την συμβολή της με την οδό Σελλών μέχρι και την συμβολή της με την οδό Ερυθρού Σταυρού. 
  3. Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης οχημάτων από την δεξιά πλευρά της οδού Ερυθρού Σταυρού από την συμβολή της με την οδό Ελευθερίας μέχρι και την συμβολή της με την οδό Σελλών. 
  4. Απαγόρευση κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης των οχημάτων επί της οδού Σελλών από τη συμβολή της με την οδό Ερυθρού Σταυρού, μέχρι και την συμβολή της με την οδό Ελευθερίας.
  5. Απαγόρευση  στάσης,  στάθμευσης και κυκλοφορίας οχημάτων, επί της οδού, που οδηγεί στο κτήριο της Δ/νσης Δασών Θεσπρωτίας.
  6. Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων επί της οδού Σουλίου στο ύψος της πλατείας με εξαίρεση τα οχήματα της διοργάνωσης.