Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ηγουμενίτσα: Δίκαιο χειροκρότημα στην εκδήλωση για την μελοποιημένη ποίηση (βίντεο+104 Φωτό)

Ηγουμενίτσα: Δίκαιο χειροκρότημα στην εκδήλωση για την μελοποιημένη ποίηση (βίντεο+104 Φωτό)

Με το ζεστό χειροκρότημα των θεατών επιβραβεύτηκε η άψογη ερμηνεία μελοποιημένης ποίησης από την χορωδία του Παιδαγωγικού τμήματος δημοτικής εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του φωνητικού συνόλου Concentus. Ήταν μια όμορφη εκδήλωση και ποιοτική που τα νήματα της τα ξεκίνησε η σχολική σύμβουλος φιλολόγων Θεσπρωτίας, Μαρία Παπαευσταθίου και συνδιοργανώθηκε από το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ηπείρου και τον δήμο Ηγουμενίτσας. Ο τίτλος της εκδήλωσης ήταν “…Μακρινή Μητέρα, Ρόδο Αμάραντο…”

Παρόντες εκτός των άλλων ήταν ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας Ιωάννης Λώλος, ο Γεώργιος Καψάλης, πρύτανης του πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ο Θεμιστοκλής Γκόγκας, πρόεδρος τμήματος διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Ηπείρου, αντιδήμαρχοι, ο πρόεδρος του ΔΣ Δονάτος Μαρτίνης, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι από την Μητρόπολη Παραμυθιάς και από την Ιερά Μονή Γηρομερίου κ.α.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αποσπάσματα από τους χαιρετισμούς και απολαύστε αποσπάσματα από τις όμορφες μελωδίες και τραγούδια των Θεοδωράκη, Χατζηδάκη και Μικρούτσικου.

Δείτε φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ (104 φωτογραφίες)