Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

“Ευχαριστώ” δημάρχου Σουλίου σε πολιτική προστασία και πολίτες

Ο δήμαρχος Σουλίου για τα προβλήματα που δημιούργησε η κακοκαιρία

Τα τελευταία 24ωρα πολλές περιοχές του Δήμου μας πλήττονται σφοδρά από τα ακραία καιρικά φαινόμενα . Η πολιτική προστασία του Δήμου μας είναι σε επαγρύπνηση και τα δύο τελευταία 24ωρα επιχειρεί όπου υπάρχει πρόβλημα .

Από ότι φαίνεται τα καιρικά φαινόμενα θα αρχίσουν να υποχωρούν από σήμερα .

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τους πολίτες του Δήμου Σουλίου που υπάκουσαν στα μέτρα για την προστασία τους από τα καιρικά φαινόμενα που συμβαίνουν, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα άτομα που απαρτίζουν την πολιτική προστασία του Δήμου μας που χωρίς ωράριο δρουν έναντι στα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία αλλά και στους προέδρους και τα μέλη των τοπικών συμβουλίων που ήταν δίπλα στους πολίτες του Δήμου μας.

Στην περιοχή βρέθηκαν εχθές ο Βουλευτής Θεσπρωτίας κ. Βασίλης Γιόγιακας και ο Βουλευτής Θεσπρωτίας κ. Μάριος Κάτσης που άμεσα έσπευσαν να έρθουν να δουν τα προβλήματα που προκάλεσε στην περιοχή η κακοκαιρία και να είναι δίπλα στους πολίτες του Δήμου μας.

Σήμερα στις περιοχές που χτυπήθηκαν από την κακοκαιρία βρέθηκε τεχνικό κλιμάκιο της περιφέρειας μαζί με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη που κατέγραψαν τα προβλήματα ώστε να προχωρήσουν στην επίλυσή τους, καθώς αρμόδια υπηρεσία για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν είναι η Περιφέρεια.

Τέλος , από την στιγμή που ξεκίνησε η κακοκαιρία είμαστε σε διαρκεί επικοινωνία με τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Θωμά Πιτούλη που θέλει να γνωρίζει την κατάσταση της περιοχής και είναι δίπλα μας σε οτιδήποτε χρειαστούμε .