Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ευχαριστίες Θεσπρωτού σε δήμο Ηγουμενίτσας και Ολυμπιακό

Η ΠΑΕ Θεσπρωτός ευχαριστεί τον Δήμο Ηγουμενίτσας και το Π.Α.Κ.Π.ΠΟ.

Πρώτο εντός έδρας τηλεοπτικό παιχνίδι  ήταν το κυριακάτικο του Θεσπρωτού με τον Α.Ο. Ξάνθης και η ΠΑΕ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ επιθυμεί να ευχαριστήσει τόσο τον Δήμο Ηγουμενίτσας  και προσωπικά τον Δήμαρχο κ.  Ιωάννη Λώλο, όσο και το Νομικό πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου Π.Α.Κ.Π.ΠΟ. του Δήμου, για τα γρήγορα αντανακλαστικά που επέδειξαν καθώς και για την αποφασιστική συνδρομή τους σε ότι τους ζητήθηκε.  

Οι αρμόδιες υπηρεσίες επιλήφθηκαν θεμάτων που αφορούσαν τη βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων, ώστε να καταστούν όσο το δυνατόν πιο άρτιες, για τη διεξαγωγή βραδινού τηλεοπτικού αγώνα.  

Επίσης αναμένουμε, όπως άλλωστε μας υποσχέθηκε ο Δήμαρχος κ. Λώλος, να προχωρήσουν οι εργασίες ανακαίνισης χώρων αλλά και αντικατάστασης του χλοοτάπητα, προκειμένου το Δημοτικό στάδιο Ηγουμενίτσας να πληροί όλες τις προδιαγραφές και ν’ αποκτήσει έναν από τους καλύτερους αγωνιστικούς χώρους.  

Ευχαριστίες στην ΠΑΕ Ολυμπιακός

Στο μεταξύ η ΠΑΕ Θεσπρωτός, εκφράζοντας και την επιθυμία της οικογένειας του μικρού φίλου Γιάννη, ευχαριστεί την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον διευθυντή επικοινωνίας κ. Νικόλαο Γαβαλά. για την προσφορά φανέλας του Ολυμπιακού (αγαπημένης ομάδας του μικρού Γιάννη) με τις υπογραφές ποδοσφαιριστών. Η παράδοση της ‘ερυθρόλευκης’ φανέλας στον μικρό φίλο μας, έγινε στο περιθώριο του χθεσινού αγώνα, μαζί με μία φανέλα του Θεσπρωτού. 

Σταθερή πεποίθησή μας είναι ότι ο ρόλος του ποδοσφαίρου -και του Αθλητισμού γενικότερα- είναι πάνω απ’ όλα κοινωνικός!.