Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Εστιατόριο Family: Γιατί η ποιότητα δεν είναι πολυτέλεια

Δημοσιεύθηκε αρχικά στην εφημερίδα “Πολιτική”

Εστιατόριο Family: Γιατί η ποιότητα δεν είναι πολυτέλεια

Μετά από πολλά χρόνια στο χώρο της εστίασης μπορέσαμε να φτιάξουμε ένα χώρο βγάζοντας από μέσα μας καλά κρυμμένα μυστικά που ανακαλύπταμε στην δουλειά μας χρόνια και χρόνια και τα κρατούσαμε φυλαγμένα.

Πρώτα μας έκαναν καλύτερους στις γεύσεις, στις υπηρεσίες, στην καθαριότητα και πάνω από όλα στην ποιότητα των αγαθών που προσφέραμε στους ανθρώπους που μας κράτησαν στον χώρο αυτό τόσα χρόνια!!

 Ανταποδίδοντας την αγάπη και την στήριξη που μας χάρισαν φτιάξαμε την ταβέρνα Φαμιλι βγάζοντας από μέσα μας όλα αυτά τα μυστικά…

Η επίσκεψη στον χώρο γεμίζει την ψυχή σας με ηρεμία και ταυτόχρονα με  ενθουσιασμό και μια ανυπομονησία περιμένοντας να γευτείτε μοσχοφίλερο και αγιορείτικο κρασί σε ασκό, Εδέσματα ξεχωριστά,  γκουρμέ πιάτα, κλασικά ψητά της ώρας,  πίτσες, μακαρονάδες, μοναδικά ορεκτικά και σαλάτες γεμάτες σπάνιες γεύσεις που με χαρά σας προσφέρουμε.

 Και όλα αυτά ακούγοντας μουσική που σε ταξιδεύει χάνοντας τον χρόνο! Γιατί το καλό φαγητό δεν είναι πολυτέλεια,  είναι η απαίτηση σας και εμείς δεχόμαστε την πρόκληση!

Περιοχή: Μαυρούδι Ηγουμενίτσα – Τηλ: 2665400234