Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ερωτηματολόγια για ιχθυοκαλλιέργεια από το επιμελητήριο Θεσπρωτίας

Ερωτηματολόγια για τα προϊόντα Ιχθυοκαλλιέργειας Θεσπρωτίας.

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας στα πλαίσια του προγράμματος Ανάδειξης και Προβολής Προϊόντων Ιχθυοκαλλιέργειας Θεσπρωτίας έχει δημιουργήσει δύο ερωτηματολόγια, για την αποτύπωση των απόψεων και την εξαγωγή συμπερασμάτων. Το πρώτο αφορά τους καταναλωτές και το δεύτερο τους επαγγελματίες που διακινούν προϊόντα ιχθυοκαλλιέργειας (ιχθυοπωλεία, μεζεδοπωλεία, εστιατόρια, ταβέρνες).

            Παρακαλούνται οι καταναλωτές και οι επαγγελματίες του χώρου, να συνδράμουν την προσπάθεια μας, απαντώντας σε ορισμένες σύντομες ερωτήσεις, πατώντας στα παρακάτω links ανάλογα με την ιδιότητά τους:

  1. Ερωτηματολόγιο Καταναλωτών: https://bit.ly/3nPlIss
  2. Ερωτηματολόγιο Επαγγελματιών: https://bit.ly/3ApWUfE  

Όλες οι απαντήσεις καθώς και τα στοιχεία, τα οποία θα συμπληρώσετε παραμένουν ανώνυμα και θα διαγραφούν μετά την εξαγωγή των συμπερασμάτων.

Για οποιαδήποτε απορία αλλά και για την επιβεβαίωση της εγκυρότητας, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας στο 2665029480 (αρμόδιοι: Πέτρος Ζουμπούλης Διοικ. Προϊστάμενος – Υπεύθυνος Έργου & Χριστίνα Γιώτη Υπάλληλος ΓΕΜΗ – ΜΗΤΡΩΟΥ – Επιτροπή παραλαβής) ή μέσω email στο cci@e-thesprotias.gr