Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Επιτυχής η δράση της Μελέτης Υγείας Ηπείρου στην Παραμυθιά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής που εφαρμόζει η Δημοτική Αρχή του Δήμου Σουλίου, πραγματοποιήθηκε δράση με στόχο τη δωρεάν και λεπτομερή αναφορά της κατάστασης υγείας των δημοτών μας όπως και μία πλήρη λιπομέτρηση, σε συνεργασία με την Μελέτη Υγείας Ηπείρου και το Κέντρο Κοινότητας Δ.Σουλίου.

Η δράση είχε διάρκεια πέντε ημερών, από την Δευτέρα 25 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 29 Ιουλίου, όπου και ολοκληρώθηκε με επιτυχία, στο χώρο του ΚΑΠΗ Παραμυθιάς, με τη μεγάλη προσέλευση των δημοτών.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την Μελέτη Υγείας Ηπείρου που μας παρείχε το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό της, όπως και τον αρμόδιο Aντιδήμαρχο κ. Ντάγκα Γεώργιο σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής αλλά και τον Αντιδήμαρχο κ. Παππά Παναγιώτη, για τη στήριξη και τη βοήθεια, ώστε η δράση να διεξαχθεί ομαλά.

Ο Δήμος μας, ευαισθητοποιημένος σε θέματα υγείας, ελπίζει σε μελλοντικές και καρποφόρες συνεργασίες, που στόχο έχουν την πρόληψη, την πρόγνωση και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, για τη διατήρηση της ευζωϊας του πληθυσμού.