Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Εξελίξεις στο θέμα των θανάτων των 3 κοριτσιών στην Πάτρα – Απείλησαν την Νικολούλη

Η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη είχε ως θέμα της την υπόθεση με τον θάνατο των 3 κοριτσιών στην Πάτρα και αποκάλυψε ότι θα υπάρχουν εξελίξεις τις επόμενες μέρες.

Η Αγγελική Νικολούλη είπε “Ήμουν λίγο σοκαρισμένη με όσα άκουγα για κόντρες και γαλόνια, τρελαίνεσαι. Προσπαθούν όλοι με νύχια και με δόντια να βρούνε την αλήθεια. Ότι είναι δύσκολο, έχουν γίνει κάποια λάθη κι είχαν εκτιμηθεί αλλιώς κάποια ευρήματα στα παιδιά. Η οικογένεια περιμένει να λάμψει η αλήθεια. Είναι γονιδιακό; Παθολογικό; Δολοφονία; Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ένα από τα παιδιά είναι σαν να μιλά μέσα από τον τάφο του και τώρα προσπαθούν όλοι οι ειδικοί να ακούσουν τι τους λέει. Υπάρχει ένα εύρημα σημαντικό που σαφώς αξιολογείται”

Όμως η παρουσιάστρια μίλησε και για απειλητικό τηλεφώνημα: «Είπα ότι σε λίγο μπορεί να έχουμε κάτι γιατί έλαβα ένα σημαντικό τηλεφώνημα και για να αξιολογήσω την πληροφορία, που φαίνεται να είναι σοβαρή. Κατευθείαν έλαβα ένα τηλεφώνημα -εμμέσως πλην σαφώς – μιας απειλής για την όποια διαρροή. Μην ανησυχείτε ξέρω να κρατώ ισορροπίες. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.»

Καλεσμένος ήταν και ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός ο οποίος ισχυρίστηκε ότι “η υπόθεση έχει τελειώσει” αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι αρχές γνωρίζουν την αλήθεια.

Στην εκπομπή υπήρχε και παρέμβαση ενός μάρτυρα ο οποίος μίλησε για περίεργες συμπεριφορές της μητέρας στην προηγούμενη σχέση λέγοντας “Πριν τον τωρινό της σύζυγο είχε γνωρίσει το γιό συγγενικών μου προσώπων. Για να είναι μαζί του η γυναίκα αυτή έλεγε πολλά ψέματα, έλεγε ότι πεθαίνει, ότι έχει καρκίνο και θέλει τη στοργή και την αγάπη του για όσο καιρό της μένει.  Μετά ισχυρίστηκε ότι έχει κάποιο γονιδιακό πρόβλημα, ύστερα είπε ότι αν την αφήσει θα αυτοκτονήσει, μας ανακάτεψε όλους. Αυτά τα έλεγε και σε μένα, είχε μεγάλη πειθώ. Είμαστε στη διάθεση των αρχών για να καταθέσουμε όλες τις λεπτομέρειες που πιστέψτε με προκαλούν ανατριχίλα¨