Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Εκδηλώσεις Ιουνίου στον Δήμο Πάργας

Με σειρά εκδηλώσεων ο  Δήμος Πάργας θα αποχαιρετήσει τον Ιούνιο.  Την Δευτέρα 20/6  στις 20.30 θα πραγματοποιηθεί η συναυλία του  Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας  στο  Νεκρομαντείο σε συνδιοργάνωση  με την Εφορία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας και τον Σύλλογο «Φίλοι του Νεκρομαντείου».

Με σειρά εκδηλώσεων ο  Δήμος Πάργας θα αποχαιρετήσει τον Ιούνιο.

  • Την Δευτέρα 20/6  στις 20.30 θα πραγματοποιηθεί η συναυλία του  Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας  στο  Νεκρομαντείο σε συνδιοργάνωση  με την Εφορία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας και τον Σύλλογο «Φίλοι του Νεκρομαντείου».
  • Την Τρίτη 21/6 θα γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής  στις 21.00 στην  Πλατεία Καναλακίου με τοπικά συγκροτήματα σε συνεργασία με την Δ.Κ. Καναλακίου.
  • Την Πέμπτη 23/6 στις 21.30  θα ανάψουν στην Παραλία Πάργας οι παραδοσιακές «Λαμπατίνες» του Αϊ Γιάννη του Ριγανά σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Πάργας «Δηιδάμεια».
  • Την Παρασκευή 24/6 στις 18.30 σειρά έχουν οι μικροί μαθητές  των τμημάτων Μουσικής του  Δήμου Πάργας με την συναυλία τους  στην Αίθουσα εκδηλώσεων Γυμνασίου – Λυκείου Καναλακίου.
  • Το Σάββατο 25/6 θα γίνει στο Καστρί στις 21.00  σε συνεργασία με τον Επιμορφωτικό και Ψυχαγωγικό  Σύλλογο «ΑΧΕΡΩΝ»  μουσική εκδήλωση μνήμης και τιμής για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή.