Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Δύο σημαντικές προσθήκες στον Θεσπρωτό

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τον έμπειρο αριστερό οπισθοφύλακα Ιωάννη Ρίζο από τον ΠΑΣ Γιάννινα απέκτησε ο Θεσπρωτός.

 Έναν ποδοσφαιριστή με εμπειρία στην Super league 1, ενέταξε στην αγωνιστική του  ‘μηχανή’  ο Θεσπρωτός. Ο λόγος για τον Ιωάννη Ρίζο ο οποίος αποκτήθηκε από την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα με τη μορφή δανεισμού για ένα έτος. Ο 20χρονος αριστερός οπισθοφύλακας ξεκίνησε τη καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ατρόμητου όπου μέτρησε 14 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα U-19, πριν μεταγραφεί στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου αγωνίστηκε τη σεζόν 2020-2021.

Με τη φανέλα της ομάδας των Ιωαννίνων έφτασε τις 26 συμμετοχές ως μέλος της U-19 με την οποία πανηγύρισε την επίτευξη 6 τερμάτων. Τέσσερις φορές αγωνίστηκε με την πρώτη ομάδα, τρία σε παιχνίδια της Super League 1 και μία για το Κύπελλο. 

Η ΠΑΕ Θεσπρωτός ευχαριστεί την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και ιδιαίτερα την οικογένεια του ισχυρού άνδρα της ομάδας κ. Γιώργου Χριστοβασίλη για τη συνεργασία και καλωσορίζει τον Γιάννη Ρίζο στην ομάδα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο επιθετικός Ιορδάνης Αδαμάκης νέο μεταγραφικό απόκτημα του Θεσπρωτού

Η ΠΑΕ Θεσπρωτός ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου επιθετικού Ιορδάνη Αδαμάκη. Αγωνίζεται στη θέση του δεξιού εξτρέμ αλλά και στις θέσεις, πίσω από τον σέντερ φορ, αλλά και του φορ. Άρχισε την καριέρα του από τον Βρασίδα Νέας Περάμου απ’ όπου μεταγράφηκε στην Καβάλα. Στη συνέχεια παραχωρήθηκε υπό τη μορφή δανεισμού, στο Νέστο Χρυσούπολης. Επέστρεψε στην Καβάλα την περίοδο 2020-2021. Με τη φανέλα της κατέγραψε 17 συμμετοχές στη Football League σημειώνοντας 5 γκολ ενώ είχε και μία  συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας. Τη περασμένη σεζόν έπαιξε στον Α.Σ. Ρόδος. Έκανε μία ‘γεμάτη’ αγωνιστική χρονιά με 26 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα της Super League 2 πετυχαίνοντας 5 γκολ. 

Η ΠΑΕ Θεσπρωτός τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας.