Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Δωρεά 9θέσιου βαν στον δήμο Σουλίου από το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Παραδόθηκε στο Δήμο Σουλίου, 9θέσιο όχημα τύπου βαν, η προμήθεια του οποίου πραγματοποιήθηκε με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος εξαρχής επέδειξε ευαισθησία στο αίτημα δωρεάς του Δήμου Σουλίου, στάθηκε αρωγός και συμπαραστάτης, ενισχύοντας έμπρακτα τις κοινωνικές δομές μας και απέδειξε για μια ακόμη φορά την τεράστια κοινωφελή και ανθρωπιστική δράση του.

Το εν λόγω νέο όχημα πρόκειται να καλύψει τις ανάγκες μεταφοράς μιας ιδιαίτερα ευαίσθητης κοινωνικής ομάδας σπουδαστών από τα διοικητικά όρια του Δήμου Σουλίου στην Ηγουμενίτσα, για τη συμμετοχή τους στο ΚΔΑΠ-μεΑ «Το Εργαστήρι». Στόχος του Δήμου είναι και θα είναι η ασφαλής μετακίνηση των σπουδαστών και η ομαλή συμμετοχή τους στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Η παραλαβή πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Σουλίου, κ. Καραγιάννη Ιωάννη, των άμεσα ωφελούμενων σπουδαστών του ΚΔΑΠ-μεΑ «Το Εργαστήρι» και μελών των οικογενειών τους που δέχτηκαν την προσφορά αυτή με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση.

Δεσμευόμαστε για τη συνέχιση της προσπάθειας να ανταποκριθούμε με κάθε τρόπο στους ευαίσθητους τομείς της κοινωνικής προστασίας και παιδείας, ειδικά στη δύσκολη πραγματικότητα που εδώ και καιρό βιώνει η χώρα.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Πρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο και τη Διεύθυνση Δωρεών του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος γι’ αυτή την πράξη προσφοράς, με τη χρηματική δωρεά για την αγορά του οχήματος. Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, τέτοιες ενέργειες είναι σημαντικές και άξιες συγχαρητηρίων. Ευχόμαστε σε όλους σας υγεία και καλή δύναμη για τη συνέχιση του έργου σας.