Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Δρομολόγηση για δωρεά 9θέσιου αυτοκινήτου στον δήμο Σουλίου

Υπογράφηκε χθες, 9-12-2021 στο Υπουργείο Οικονομικών, Κοινή Υπουργική Απόφαση από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Σταϊκούρα και τον αρμόδιο Υφυπουργό κ. Βεσυρόπουλο, για την απαλλαγή από ΦΠΑ, της δωρεάς από το Ίδρυμα Νιάρχος, ύψους 26.000 ευρώ, για την αγορά του οχήματος (9 θέσεων) για τη μεταφορά των σπουδαστών του Δήμου μας στο ΚΔΑΠ-μεΑ “Το Εργαστήρι”, στο Λαδοχώρι Ηγουμενίτσας.

Ολοκληρώνεται έτσι η διαδικασία ενώ διευκολύνεται η εκταμίευση και η αγορά του οχήματος με την εφαρμογή της απαλλαγής από ΦΠΑ για τους κοινωνικούς λόγους, όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για ακόμη μια φορά τη συμπατριώτισσά μας κα. Αθηνά Καλύβα, Γενική Γραμματέα Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας στο Υπουργείο Οικονομικών, για την ουσιαστική συμβολή και το ενδιαφέρον της όχι μόνο για τη δρομολόγηση των διαδικασιών της δωρεάς, αλλά και για την καθημερινή παρακολούθηση του ζητήματος, απαραίτητη για την ολοκλήρωση και πραγματοποίηση, της σημαντικής για το Δήμο μας δωρεάς.