Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Διαμαρτυρία προς ΔΕΔΔΗΕ από τον εμπορικό σύλλογο Παραμυθιάς

Ο Εμπορικός Σύλλογος Παραμυθιάς, δια της παρούσης επιστολής , θα ήθελε να διαμαρτυρηθεί εντόνως για μια σειρά από προβλήματα που δημιουργεί στον εμπορικό κόσμο της πόλης και όχι μόνο, η μη ομαλή ηλεκτροδότηση της περιοχής μας.

Οι συνεχόμενες εναλλαγές της τάσης του ρεύματος σε συνδυασμό με τις πολλές προγραμματισμένες διακοπές στην ηλεκτροδότηση, δημιουργούν λειτουργικά προβλήματα σε επαγγελματικές και οικιακές συσκευές προκαλώντας είτε ολική καταστροφή, είτε σημαντικές βλάβες, κάτι που όπως είναι γνωστό συμβαίνει με τις απότομες μεταβολές του ηλεκτρικού φορτίου.

Οι τελευταίες δε, συχνές επαναλαμβανόμενες διακοπές και πτώσεις τάσης , χωρίς να προϋφίσταται ή να βρίσκεται σε εξέλιξη κάποιο ακραίο καιρικό φαινόμενο, μας βλάπτουν δραματικά, προσβάλλοντας την ταμειακή ικανότητα των επιχειρήσεων μας.

Ακόμη είναι αναγκαίο να αναφέρουμε ότι στην περιοχή μας κατοικούν άνθρωποι προχωρημένης ηλικίας, μικρά παιδιά, άνθρωποι ΑΜΕΑ και ασθενείς οι οποίοι είναι συνδεδεμένοι με ιατρικά μηχανήματα, η μη λειτουργία των οποίων μπορεί να επιφέρει σοβαρά προβλήματα στην υγεία τους.

Η αγανάκτηση είναι η πιο ήπια λέξη με την οποία μπορεί να περιγράψει κανείς τα συναισθήματα που βιώνουν οι επαγγελματίες και οι κάτοικοι της Παραμυθιάς τα τελευταία χρόνια εξαιτίας των συχνότατων και πολύωρων διακοπών ρεύματος, κυρίως τους χειμερινούς μήνες, που έχουν σαν αποτέλεσμα να αισθανόμαστε πολίτες κάποιας τριτοκοσμικής χώρας και αυτό χωρίς ψήγμα υπερβολής. Η υπομονή έχει και τα όρια της τα οποία η κωλυσιεργία των υπευθύνων, απ όπου κι αν προέρχονται αυτοί, τα έχει εξαντλήσει.

Εκείνο που επιδιώκουμε είναι να σας μεταφέρουμε, με τον πιο ρεαλιστικό τρόπο, τις πραγματικές συνθήκες που δημιουργούνται με αφορμή το εν λόγω πρόβλημα. Είναι τεράστιας σημασίας για μας αυτό που για τους περισσότερους θεωρείται αυτονόητο.

Είναι απαράδεκτο, οι προκαθορισμένες επισκευές στη πόλη μας, να γίνονται πάντα στην κορύφωση της εμπορικής δραστηριότητας(στις αρχές του μήνα ή τις πρωινές ώρες) ενώ δε πρόκειται για έκτακτη ανάγκη.

Σας καλούμε να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών.

Ο Πρόεδρος Νικόλαος Κώτσης – Ο Αντιπρόεδρος Σπύρος Γούσιας