Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Διακοπή συνεδρίασης στην βουλή – Έντονη αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ

Διακοπή της συνεδρίασης είχαμε απόψε στην βουλή. Όλα ξεκίνησαν όταν στο βήμα της βουλής ήταν ο Παύλος Πολάκης ο οποίος άρχισε να εξηγεί για την υπόθεση Novartis αναφέροντας περιπτώσεις που ευνοήθηκε η εταιρεία. Ο προεδρεύων Χαράλαμπος Αθανασίου, του είπε ότι είναι εκτός θέματος καθώς η συζήτηση ήταν για τον Αναπτυξιακό Νόμο. Ο Πολάκης ήθελε να συνεχίσει και ο κ. Αθανασίου έκλεισε το μικρόφωνο. Να σημειώσουμε ότι λίγο πριν βουλευτής της ΝΔ μιλούσε για αρκετή ώρα για την αρχειοθέτηση της υπόθεσης για τον Γεωργιάδη χωρίς να του απαγορευτεί ο λόγος επειδή ήταν εκτός θέματος.

Μετά από περισσότερο από 1 ώρα, και αφού ο κ. Αθανασίου είχε διακόψει προσωρινά για να έρθει ο κ. Τασούλας με πιθανή την μομφή κατά του Πολάκη, ήρθε η οριστική διακοπή για σήμερα με την συζήτηση να μεταφέρεται για αύριο.

Για το θέμα αυτό έβγαλε ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για για την πρωτοφανή κοινοβουλευτική εκτροπή της Νέας Δημοκρατίας

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη βαδίζει πλέον σε επικίνδυνα για τη Δημοκρατία μονοπάτια. Πριν από λίγο είχαμε μια πρωτοφανή για τα κοινοβουλευτικά ήθη εκτροπή εις βάρος βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ από την Ν.Δ.
Ο προεδρεύων Χαράλαμπος Αθανασίου σε διατεταγμένη υπηρεσία δεν δίστασε να κλείσει τα μικρόφωνα στον Παύλο Πολάκη, όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να μιλάει για το σκάνδαλο Novartis με την δικαιολογία ότι μιλάει για άσχετο θέμα. Κάτι όμως που είχε κάνει ελάχιστα λεπτά πριν βουλευτής της ΝΔ, χωρίς να τον διακόψει κάνεις, αφού επαναλάμβανε τα κυβερνητικά ψεύδη για το σκάνδαλο.
Το σύστημα Μητσοτάκη αποδεικνύει ότι δεν είναι ούτε Νέα, ούτε Δημοκρατία.
Είναι ένα καθεστώς επικίνδυνο για την Δημοκρατία.