Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Δημοσίευμα για υποψηφιότητα στον δήμο Σουλίου

Η εφημερίδα ΠΟΛΙΤΙΚΗ στο φύλλο του Οκτώβρη αναφέρετε σε μια πιθανή υποψηφιότητα για τον δήμο Σουλίου. Και αυτή είναι του σουλιώτη Μιχάλη Παππά.

Γράφει η εφημερίδα:

Χωρίς ακόμα να έχουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση, αλλά διαρροές, μπορούμε να πούμε ότι πιθανότατα η πρώτη υποψηφιότητα για τον δήμο Σουλίου να είναι αυτή του Μιχάλη Παππά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μιχάλης Παππάς έχει ήδη κάνει τις πρώτες κινήσεις για την δημιουργία συνδυασμού, αλλά ακόμα δεν θα τις κάνει γνωστές.

Ο Μιχάλης Παππάς είναι σουλιώτης μετανάστης, γιος πολύτεκνης οικογένειας με καταγωγή από τους Κουκουλιούς Σουλίου. Εδώ και τριάντα χρόνια ασχολείται με επιχειρήσεις στην Ελβετία, την Αυστρία και την Γερμανία. Οι επιχειρήσεις του είναι στον χώρο της εστίασης, των ξενοδοχείων και των έργων τέχνης.

Η αγάπη του για τον τόπο που γεννήθηκε τον ώθησε να θελήσει να διεκδικήσει τον δήμο Σουλίου ώστε να προσφέρει με την εμπειρία του από το εξωτερικό και τις γνωριμίες του μια  αναπτυξιακή πορεία στον τόπο με φρέσκιες ιδέες και ανοιχτούς ορίζοντες.

Ο ίδιος σε συνομιλητές του λέει πολλές φορές ότι έχει έτοιμα σχέδια για το πώς θα μπορέσει η περιοχή να κάνει άλματα σε όλους τους τομείς, κάτι που σταδιακά θα αρχίσει να ξεδιπλώνει μετά την επίσημη δήλωση της υποψηφιότητας.

Ο Μιχάλης Παππάς έχει τρία παιδιά.