Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Δεν μας κολακεύει αυτή η εικόνα, λένε κάτοικοι της Γλυκής

Κάτοικοι της Γλυκής απευθύνθηκαν στο paramythianews.gr και στο periodikostep.gr για να εκφράσουν την έντονη δυσαρέσκεια τους για το κτίριο που στέγαζε την αστυνομία, σε κεντρικό σημείο στο χωριό, και τώρα όχι μόνο μένει ανεκμετάλλευτο αλλά παρουσιάζει και μία εικόνα καθόλου κολακευτική για την κορωνίδα του τουριστικού προϊόντος του δήμου.

Όπως μας έλεγαν χαρακτηριστικά “ο δήμος μιλάει συνέχεια για την αναβάθμιση της Γλυκής. Τώρα αυτό να πούμε ότι είναι ένα αξιοθέατο της περιοχής;”

Να πούμε ότι για το κτίριο αυτό έχει απευθυνθεί και ο πρόεδρος του χωριού Παναγιώτης Παππάς στο δημοτικό συμβούλιο ζητώντας να επισκευαστεί και να δημοπρατηθεί.

Μάλιστα τον Ιούνιο του 2021 το τοπικό συμβούλιο είχε πάρει απόφαση κατά πλειοψηφία να γίνει μίσθωση του.

Αυτήν την στιγμή, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες ένα μέρος της σκεπής έχει καταρρεύσει με αποτέλεσμα να μπαίνουν νερά μέσα στο κτίριο και φυσικά να υπάρχει ο κίνδυνος μεγαλύτερης ζημιάς.

Επικοινωνήσαμε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιώργο Ντάγκα ο οποίος μας είπε ότι δεν έχει γίνει καμία ενέργεια ακόμα καθώς ακόμα υπάρχουν “Αρχεία της αστυνομίας” εκεί. Όμως, σε χρόνο που δεν προσδιόρισε, θα γίνει δημοπρασία με την επισκευή να την αναλαμβάνει αυτός που θα κερδίσει την δημοπρασία.

Βέβαια, προκαλεί εντύπωση, το να υπάρχουν ακόμα αρχεία της αστυνομίας εκεί. Και τι είδους αρχεία είναι αυτά; Πόσο προστατευμένα;

Και για να κάνουμε και λίγο χιούμορ: έχουμε την τρύπα στην οροφή για να αερίζονται τα αρχεία….(!)