Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Δίλεπτη παρουσία Καχριμάνη στην τηλεδιάσκεψη για την χερσαία ζώνη: “κανένα θέμα δεν υπάρχει”

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα τηλεδιάσκεψη για την χερσαία ζώνη του λιμένα Ηγουμενίτσας.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν, εκτός του δημάρχου Ηγουμενίτσας Ιωάννη Λώλου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΗΓ ΑΕ Αθ. Πορφύρης, οι βουλευτές Βασίλης Γιόγιακας και Μάριος Κάτσης, ο Περιφερειάρχης Αλ. Καχριμάνης, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στ. Μπραϊμη Μπότση, ο Αντιπεριφερειάρχης Άλκης Λάμπρου, ο δήμαρχος Φιλιατών Σπύρος Παππάς, οι πρώην δήμαρχοι Θωμάς Πάντος και Ανδρέας Νταής καθώς και εκπρόσωποι φορέων.

Ο κ. Καχριμάνης στην δίλεπτη παρουσία του είπε ότι ο κ. Πλακιωτάκης τον διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με την χερσαία ζώνη και θα χρησιμοποιηθεί μόνο ότι έχει σχέση με την λειτουργία του λιμανιού. Η συμμετοχή του ήταν μικρής καθώς ήθελε… να επιβλέψει, την αποκατάσταση βλάβης σε κολώνα της ΔΕΗ.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

Κατά τα άλλα, ο ΟΛΗΓ και ο κ. Γιόγιακας, ισχυρίστηκαν ότι η χερσαία ζώνη δεν θα δοθεί στον ιδιώτη, ο Μάριος Κάτσης είπε ότι η υποπαραχώρηση που ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν περιλάμβανε την χερσαία ζώνη ενώ ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας ισχυρίστηκε ότι έχουν δοθεί υποσχέσεις αλλά τίποτα δεν έχει διευθετηθεί και είναι επιφυλακτικός λέγοντας ότι περιμένει γραπτές δεσμεύσεις διαφορετικά θα προχωρήσει σε κινητοποιήσεις.

Δείτε όλη την τηλεδιάσκεψη: