Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Δήμος Σουλίου VS Δήμος Πάργας…. σημειώσατε τι;

Ο δήμος Σουλίου κάνει προσπάθειες να αναβαθμίσει το τουριστικό προϊόν της περιοχής και καλά κάνει. Όμως, είναι κάτι λεπτομέρειες, που η βαθμολογία ως προς την εικόνα που παρουσιάζει ο δήμος, είναι κάτω από την βάση.

Οι εικόνες από τις φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές αλλά τα σημεία που η εικόνα είναι αρνητική αγγίζουν όλον τον δήμο. Τα χορτάρια έχουν μεγαλώσει πολύ, σε κάποια σημεία ίσως να είναι αισθητικό το θέμα, σε άλλα σημεία είναι επικίνδυνα και για την ασφάλεια των δημοτών.

Επειδή οι εικόνες λένε περισσότερα από χιλιάδες λέξεις ενδεικτικά να δούμε ένα πεζοδρόμιο σε χωριό του δήμου Πάργας, του γειτονικού μας δήμου, και συγκεκριμένα στον Βουβοπόταμο και ένα πεζοδρόμιο στον δήμο Σουλίου, στο Προδρόμι.

Και μετά να δούμε δύο κόμβους που είναι πλησίον των πρωτευουσών των δήμων. Κόμβος στο Καναλάκι και κόμβος στο Αεροδρόμιο.

Το συμπέρασμα είναι ότι οι δύο δήμοι λειτουργούν διαφορετικά. Και ο καθένας μας ας αναλογιστεί τι είναι αυτό που κάνει αυτούς τους δύο όμορους δήμους να έχουν τόσο διαφορετική εικόνα.