Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Δήμος Σουλίου: καμπάνια για συγκέντρωση τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο (Βίντεο + Φωτό)

Δήμος Σουλίου: καμπάνια για συγκέντρωση τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο (Βίντεο + Φωτό)
Ο δήμος Σουλίου έχοντας αναγνωρίσει τις ανάγκες πολλών ανθρώπων που ζουν σε συνθήκες φτώχειας εδώ και χρόνια έχει δημιουργήσει το κοινωνικό παντοπωλείο, όπου οι άνθρωποι που πληρούν κάποια κριτήρια έχουν μια βοήθεια στην προσπάθεια τους για επιβίωση. Οι ανάγκες βέβαια αυξάνονται συνεχώς ενώ οι δυνατότητες μειώνονται.

Ο δήμος Σουλίου εδώ και λίγες μέρες έχει ξεκινήσει μια καμπάνια για συγκέντρωση τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο. Μάλιστα σήμερα μπροστά στο δημαρχείο έγινε μια εκδήλωση συγκέντρωσης τροφίμων. Η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση στην σελίδα της στο facebook έγραψε “Η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου στηρίζει την εκδήλωση συγκέντρωσης τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου! Αρκετοί συμπολίτες μας έχουν την ανάγκη μας! Ας ενισχύσουμε όλοι μαζί αυτή την προσπάθεια ! Εκτός από τις ατομικές πρόσφορες αρχικά ευχαριστούμε το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας και το Φιλοπρόοδο Όμιλο Παραμυθι;aς για την άμεση ανταπόκριση …και έπεται συνέχεια!”.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι δήλωσε στο periodikostep.gr ο υπεύθυνος, εντεταλμένος σύμβουλος, για το κοινωνικό παντοπωλείο, Σταύρος Κωσταράς

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.